![]() |
Alışmalıyım... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alışmalıyım...Alışmalıyım yokluğuna sensiz durmaya Alışmalıyım kokunu özleyip ağlamamaya Alışmalıyım sesini duyamayınca düşüncelere dalmamaya Alışmalıyım sensizliğe ve de yokluğuna ![]() Biliyorum koşmayacaksın hiçbir zaman bana Tutmadan ellerini gideceğim kara toprağa Alışmalıyım ümit yok artık senden bana İçimden gelmese de alışmalıyım yokluğuna ![]() Varlığınla yokluğun lezzet vermez oldu bana Çok uzaklardasın karlı dağlar var aramızda Olmasa olmazların var özlemin sırtlarımda İçimden gelmese de alışmalıyım yokluğuna ![]() Koşarken peşinden kayıp ettim seni ebedi Bilemesin sensiz çektiğim bunca çileyi Yansaydın anlardın bu delice seven kalbi Alışmalıyım yokluğuna sevsem bile seni ![]() Bir gün bitecek bu ızdırabım alışmalıyım Koptu gönül bağlarımız sensiz nasıl yaşayayım Nasıl olsa gidecek bir gün alışmalıyım İçimden gelmese bile yokluğuna alışmalıyım ![]() Şair cemil aldı alacağı dersi sonu hüzün Hazırlanmam lazım yokluğuna olmadı ağır sözüm Mutluysan mutlu ol 2010 da başlar hüzün Ağladığım duyulmasın çooooooook üzgünüm… CEMİL KOÇ |
![]() |
![]() |
|