![]() |
♥ Sus Birtanem Sus ♥ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ♥ Sus Birtanem Sus ♥Sus birtanem sus Sakın sevmedim, sevmiyorum deme ![]() ![]() Ümidim kalsın hiç olmazsa elimde ![]() Bırak hayallerim aynı kalsın! Değiştirme onları, değiştirme ![]() ![]() Ne yaptım sana birtanem? Bir selamını bile esirgiyorsun ![]() ![]() ![]() Gülümsediğimde hafifçe gülümsesen ölür müsün ? Resmini yaptım biliyor musun birtanem ![]() ![]() Sana o kadar benzedi ki ![]() ![]() ![]() Buruk buruk gülümsüyor o hiç olmazsa ![]() Onunla konuşup, onunla dertleşiyorum ![]() Geceleri ona iyigeceler dileyip yatıyor, Sabahları ona günaydın diyerek kalkıyorum ![]() ![]() Anlayacağın tam bir deli oldum sayende ![]() ![]() Geçenlerde gözüme bir söz ilişti "Bir insanın kapının kapandığını anlaması için, Kapının çarptığını duymasına ihtiyacı yoktur ![]() Gerçekten böyle mi birtanem ? Kapı çoktan çarptı da ben mi duyamadım ? Ama sen yine de sus! Sevilmediğimi, sensizliğimi, yalnızlığımı, kimsesizliğimi Asla ve asla bilmeyeyim ![]() Sus birtanem sus! Seni öyle sevdim, öyle benimsedim, Öyle sevdim ki Sensizliği hazmedemem |
![]() |
![]() |
|