![]() |
Aglamak İcın Aradım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aglamak İcın AradımAGLAMAK ICIN ARADIMSENİ Omuzunda Ağlamak İçin Aradım SeniKürek kemiği ile ladese girdim kadere Aynı yürek adına koşan acılarımız var Üstüm verimsiz topraklar gibi bereketsiz Ziyanı yok nasılsa bakışlarım pürüzsüz Usulca ürpersem kara geceye uykum kaçacak Omuzlarında uzun uzun ağlamak için aradım seni Kaldırım taşlarıyla örülmüş tüm yollarım Bekleyişlerim her gece uyanmaya abone Sana olan özlemim hareketli esen kırık bir hayal Ve ben ölünce anlayacağım yakamozu Seni ilk gördüğüm an oyuldu sanki gözlerim Gözlerindeki ışıltıyı yakalamak için aradım seni Bana bir mutluluk yakala omuzlarında İçinde yaşamın anlamını barındırsın Dibi senin bakışlarında gizli bir anlamsızlık Yazdıklarımla cinayet işlerim ellerim mürekkep Kime dert yansam evreni ağlama tutar Acılarımı paylaşabilmek için aradım her yerde seni Bu kaçıncı yüreğimde kalan darp izi Her şeyi geriye sarmaktan yorgunum Kaç intiharım varsa o kadar acım var Denizlere karışan zehirli atıklar gibi Yavaş yavaş benliğime karışınca yokluğun Panzehirim olasın diye aradım her yerde seni |
![]() |
![]() |
|