![]() |
Yağmur Saclı Kız... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yağmur Saclı Kız...![]() Yağmur saçlı Kız unutma! bir tek seni sevdim ben, bir tek seni özledim ![]() ![]() ![]() Sen benim ilham kaynağımdın, sevinç tomurcuğum, sevgi çağlayanım, hayat pınarımdın bir zamanlar ![]() ![]() ![]() her dokundukça yeşeren, okşadıkça kokulu güller açan; doyamazdım bakmaya, dokunmaya kıyamazdım ![]() ![]() ![]() içimin denizlerini; gökyüzü benim olurdu, yeryüzü benim ![]() ![]() ![]() Yaşamak bir rüyaydı seninle Yağmur saçlı kız, en güzel rüya sendin ![]() İlkbaharda gökkuşağım olurdun, yazmevsiminde yağmurum, sonbaharda rüzgarım, kışmevsiminde fırtınam olurdun, her halini severdim senin ![]() ![]() ![]() Seni görmediğim gün bir şeyler eksik gelirdi bana, yabancı kalırdım hayata ![]() Hüzünlü ırmak kuşları gibi bekler dururdum bir kıyıda, sen gelir geçersin diye ![]() ![]() ![]() Ne güzeldi özlemin çiçeklerinde yağmur yağmur gülüşün, geçişin her sabah gülümseyerek kapımızın önünde; rüzgarın saçlarına vuruşu, fistanının savruluşu rüzgarda ne güzeldi ![]() ![]() ![]() Yazyağmurum olur ıslatırdın beni, güzgüneşim olur ısıtırdın ![]() kuyuda gözlerindeki sevdalı imgeye tutunup çıkardım yeniden yeryüzüne, kirpiklerinde dinlenirdi ruhum ![]() ![]() ![]() Beyazlar içinde gelirdin her gelişinde, nazlı utangaç bir gülüş olurdu dudağında, yanağında dağ gülleri; nefesinde serin serin sevgi olurdu ![]() Yasemin kokulu bir sevinçle süslenirdi gönlümüz, ay kokardı bakışların, oturup saatlerce yıldızları seyrederdik ![]() ![]() ![]() Şimdi geride kalan zaman dilimlerinde kare kare mutluluklar geçiyor gözlerimin önünde, korkular, tehtitler geçiyor ![]() ![]() ![]() çabuk geçerdi zaman, kırmak isterdim dünyadaki bütün saatleri, zincire vurmak isterdim ![]() ![]() ![]() Korka korka buluşurduk kuytu yerlerde, sarılıp dururduk biribirimize, sadece gözlerimiz konuşurdu ![]() ![]() seni, döverdi kardeşlerin, elimden bir şey gelmezdi ![]() giderdi, oturup ağlardım senin yerine ![]() ![]() ![]() Unutma! Bir tek seni sevdim ben, bir tek seni özledim bahar gülüşlüm ![]() ![]() ![]() Şimdi buluştuğumuz yerden ne zaman geçsem içim burkulur, gözlerim durup durup dolar ![]() ormanda senin kokunu duyarım çünkü ![]() ![]() ![]() Nuri Can |
![]() |
![]() |
|