![]() |
Şkım,Ölmek, Ötelere Gitmek İsterim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şkım,Ölmek, Ötelere Gitmek İsterimKırıp geciyorsun her tarafdan kork, Aşkımız korkusuzdu,aşksız öl kork, Yüreğin boş kalda,düş sevdama kork, Aşkım,ölmek,ötelere gitmek isterim ![]() Yitirdim seni,alıştım yokluğuna, Bitti,bitecek,inandım yokluğuna, Yalanım yok,biganeyim yokluğuna, Aşkım,ölmek,ötelere gitmek isterim ![]() Dilediğini sev,dilediğini yakma, Sarıldıysan,başka sevdaya yakma, Kalmasın noktalarım yâra yakma, Aşkım,ölmek,ötelere gitmek isterim ![]() Avaz eylerim,unutamam seni bakma, Aşk,sigaram,suyumsun yakıp bakma, Sil hatırayı beyninden,tuh bakma, Aşkım,ölmek,ötelere gitmek isterim ![]() Bu gecede sabah olmaz artık deme, Yokum,yokluğumla barışıksın deme, Gözler ıslanmayacak,nerdesin deme, Aşkım,ölmek,ötelere gitmek isterim ![]() Korkuyorum,bir daha deneyelim deme, Bu saatte kapıma gelme uyurum deme, Günaydın,iyi sabahlar istemem deme, Aşkım,ölmek,ötelere gitmek isterim ![]() Maksudi baba,ağlıyormusun aşka sen, Hani yabancıydı aşkın,belaydın sen, Kanatma yüreği,sadırlara elsin sen, Aşkım,ölmek,ötelere gitmek isterim ![]() Mustafa Mesut Durmuş |
![]() |
![]() |
|