![]() |
Senden O Na Dogru |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Senden O Na DogruHer bakışınla kanattığın bu yaradan Kurtarır elbet bir gün beni Yaradan ![]() ![]() ![]() Bir buse alsam bir gün uzanıp o yârdan Kurtulurum belki beni attığın bu yardan ![]() ![]() ![]() Sorsan da anlamazsın ki niçini ve neyi Sussan da susturamazsın içimdeki ney?i ![]() ![]() ![]() Yüreğimde açtığın koca yara bir göze Onmaz bilirim lâkin gelmez hiç göze ![]() ![]() ![]() Mevsimler geçer beklerim özlenen yazı Lâkin silinmez kalemle yazılmış şu yazı ![]() ![]() ![]() Kirpiğim ıslansa da her seher bir damla çiğden Elbet pişeceğim ben de yola çıkarak en çiğden ![]() ![]() ![]() Unutulup gider bilirim bir gün kalmaz adım Beni yalnız O?na götürür attığım her bir adım ![]() ![]() ![]() Vakit gelir kapılar kapanır biter vâde Yolculuğum ezelden verilmiş bir va?de ![]() ![]() ![]() Hayat dedikleri kavram ya mutludur ya elîm Açık duran mezarımın toprağındadır bir elim ![]() ![]() ![]() O?nun verdiğinden başka yoktur bir gelirim Bir gün çağırır "GEL!" der ve ben de gelirim ![]() ![]() ![]() Saadet Gökçe |
![]() |
![]() |
|