![]() |
Yalnız Mısın? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yalnız Mısın?Korkutucu bir yalnızlıkla çoğalır bazı bunalımlar ![]() En sonunda, aşkı atlatmak için görmezden gelir insanoğlu içindeki boşluğu… Bazen iltifat gibi gelir terkedilişler, bazen bulunmaz hint kumaşı ilişkilerde yaşanır kapıdışı sıradanlığı ![]() Yalnızca özlemler acıtırmış gibi gelir insanın canını, Oysa sadece ayrı iken özlemez aşklar birbirini ![]() Tutkudur bir yürek diğerine zaman zaman ![]() İlişki dediğin ağzımdaki nane tadın ve buğulu gözlerindir… Bu gece yalnızım ve çoğalıyor bunalımlarım ![]() Kaç boşluğu doldursam da içimde taşla, kumla, şarkıyla, şiirle, yalnızlaşıyorum yaşadığım aşklarla yinede ![]() Gel demek; Bekliyorum, demektir ![]() Şiir yazmak; Fal bakmak, dilek tutmaktır ![]() Bir hayale sığamamak işte böyle bir şeydir ![]() Ece Karaboncuk Bilirsin, bilir misin? Bazı aşklar bekler sabahı ![]() Bazı sözcüklerse karanlıklarda dökülüverir kalemlerden ![]() Uykuya düşman iki gözüm ve karmakarışık kafamın içiyle, Ben, bekliyorum sabahı… Sadece sen yoksun bu yalnızlığımda… |
![]() |
![]() |
|