![]() |
Seni Ben Sevdim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Ben SevdimSeni ben sevdim, kollarına gittiğin değil Senin için ben ölürdüm, O değil Gitmeseydin benim olsaydın Acı hayat olmasaydı aşkımızın sonu Ben seni sebebsiz nedensiz sevdim Ben seni, senin içindeki beni sevdim Ama sen gittin be gülüm Beni, sensiz bensiz bıraktın Gitmeseydinde benim olsaydın Mutlu yuvamız cıvıl cıvıl çocuklarımız olsaydı Sen gitmeseydinde ![]() ![]() Sana yazdığım şiirleride ben yakmasaydım Sen gitmeseydinde gözlerinde gene kaybolsaydım Dünya umrumda olmasaydı ![]() ![]() ![]() Beni Sabah doğan güneşe mahkum ettin Adın dua oldu dilimde neye yarar Askere gidiyorum şimdi Sen kendine iyi bak vatanı koruma sırası bende Seni bulutlardan izliyecegim artık rüyamada girmiyorsun zaten Kaçıyorsun seni sevenden Senin için can verecek olan kişiden Git bebeğim git, sevdiğim git ![]() ![]() ![]() Hani sana bir şey demiştim Sen benim namusum ben ise senin gururunum ![]() ![]() ![]() Bu dünyada olmadı sen gittin başka kollara Ferdi babadan yadeller oldu tek tesellim Yerini yurdunu söylemediler kimse Gelecektim oysa ki son defa olsun bakmak için gözlerine ![]() ![]() ![]() Fazla söze gerek yok güzelim kendine iyi bak sana bedduam Her saçını tarayışında beni hatırla olurmu elveda sevdigim 87/2 Askerim ZekiLeyla 17:33 08 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|