![]() |
Alıskanlık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() AlıskanlıkGitgide alışıyorum sana ![]() ![]() ![]() ![]() Hiçbir alışkanlık bu kadar güzel olamaz ![]() ![]() ![]() Ellerin ellerimden uzaksa nasıl güçsüzüm bilemezsin ![]() ![]() ![]() Yanımda olduğun zamanlar; sigara dumanı gibi ciğerlerime doluyor, alkol gibi damarlarıma yayılıyorsun ![]() ![]() ![]() Durmadan başım dönüyor verdiğin hazdan ![]() ![]() ![]() Alışkanlıklar daima korkutur beni ![]() ![]() ![]() Düşün ki ben yaşamaya bile alışkın değilim ![]() ![]() ![]() Kendimi kendime alıştıramadım yıllardır ![]() ![]() ![]() Fakat şimdi sana alışıyorum ![]() ![]() ![]() Alıştıkça özlemim artıyor, daha yoğunlaşıyor ![]() Yalnız içimde garip bir korku var ![]() Sana alışmaktan değil seni kendime alıştırmaktan korkuyorum ![]() ![]() Bir gün sana şimdi verdiklerimden daha güzelini daha değerlisini verememekten korkuyorum ![]() ![]() ![]() Bir gün ansızın ölmekten ve seni, bana olan alışkanlığınla yapayalnız bırakmaktan korkuyorum ![]() ![]() ![]() Oysaki her zaman ve günün her saatinde yanında olmalıyım senin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bütün zamanlarını zamanlarımla karıştırıp emsalsiz bir zaman bileşiminde yaşatmalıyım seni ![]() ![]() ![]() Uykularda bile aynı rüyayı görmeliyiz ![]() Her şeyin ve her zevkin yarısı senin olmalı, yarısı benim ![]() ![]() ![]() "Bana alış" demeyeceğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi çirkinliğimde güzellikler bulan gözlerin, o zaman en güzeli görecek bende! Alışkanlığınla, sevginle yepyeni bir "ben" yaratacaksın benden! İlk defa sevilmenin ürpertileri içindeyim inan ![]() ![]() ![]() ![]() Ömrümde kimse bana sevmenin gerekliliğini öğretmedi ![]() Kimseden sevgisini istemedim, verdiler almadım ![]() Bencildim bir zamanlar, sevmek benim hakkım diyordum ![]() Oysaki şimdi bir zamanlar hiç sevmemiş olduğumu kendi kendime biraz da utanarak itiraf ediyorum ![]() Asıl büyük sevgiyi seni sevmekte buldum ve sevgim senin sevginle değerleniyor, ayrı bir anlam kazanıyor ![]() ![]() ![]() Sevgin olmasaydı değersiz bir cam parçasıydım ![]() Sevginle bir aynayım şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() Bir zincirin iki halkasıyız seninle anlıyor musun? Aynı kadehte karışmış iki içkiyiz ![]() İki kelimeyiz seninle birbirini tamamlayan ![]() Her yerde iki olduğumuz için bir bütün haline geliyoruz durmadan ![]() ![]() ![]() Alışkanlığım devamlı sana çekiyor beni ![]() ![]() ![]() Durup durup dudaklarını öpmek geliyor içimden ![]() ![]() ![]() Saçlarını okşamak geliyor, ellerini tutmak geliyor ![]() ![]() ![]() Kokunun tenime sindiğini hissediyorum geceleri ![]() ![]() ![]() Teninin dudaklarımda eridiğini hissediyorum ![]() ![]() ![]() Boynunun en güzel yerini benden başkası bilemez artık ![]() ![]() ![]() Seni kimse benim kadar benimle bir bütün olduğuna inandıramaz ![]() ![]() ![]() ![]() Gitgide bu alışkanlığın içinde kaybolduğumu hissediyorum ![]() ![]() ![]() Beni yaşadığım zamanın dışına çıkarıyorsun ![]() Bir gün tarih öncesinde yaşıyoruz , bir gün bulutların üstünde ![]() ![]() ![]() Uzun süren bir baygınlık sonrasının o anlatılmaz baş dönmesi içindeyim ![]() ![]() ![]() Bütün merdivenler birbirine eklendiği zaman seninle vardığım yüksekliğe erişemez ![]() ![]() ![]() Açılmış bütün kuyuların derinliği içimde seni bulduğum yer kadar derin değil ![]() ![]() ![]() Alışkanlık kozasını ören bir ipekböceği gibi gitgide tamamlıyor bizi ![]() Emsalsiz bir oluşun içinde yuvarlanıyoruz ![]() Korkunç bir yangın başladı yüreklerimizde ![]() Özlem, kıskançlık, arzu ne varsa içimizde hepsi birdenbire tutuştu ![]() Alev almayan bir yerimiz kalmadı ![]() Alevlerimiz muhteşem bir kızıllığın içinde yıldızlara kadar uzanıyor ![]() Hiç bir su, bu ateşi söndüremez artık ![]() Nehirle, denizler boşalsa üstümüze hiç sönmeyeceğimizi biliyorum ![]() Bu yangın biz birer kor haline gelinceye kadar sürecek ![]() Önce bakışlarımız alıştı birbirine, sonra parmak uçlarımız ![]() ![]() ![]() Bu oluş tamamlandığı anda yeryüzünde bizden güçlüsü olmayacak! En mutlu olduğumuz yerde en güçlü de olacağız seninle ![]() ![]() ![]() Bu bir sonun değil bir varoluşun başlangıcıdır ![]() Geçmişteki tüm alışkanlıkların bana alışmanı önleyemez artık ![]() ![]() ![]() Ümit Yaşar OĞUZCAN |
![]() |
![]() |
|