![]() |
Hangi Günahın Bedeli Senin Yokluğun... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hangi Günahın Bedeli Senin Yokluğun...![]() Yokluğun içimde ateşten bir gömlek ![]() Her gün yenisiyle değiştiriyorum ![]() Her gün bir öncekinden daha çok yanıyor canım ![]() her gün bir öncekinden daha çok ölüyor ruhum ![]() Senin sevginle hayat bulurken diğer yandan yokluğunla biraz daha yok oluyorum ![]() Yokluğun içimde fırtına önceki bir sessizlik ![]() Her zamankinden daha çok durgunum, her zamankinden daha çok yaralı ![]() Rüzgarda yolunu şaşırmış bir kelebek misali salınıyor cansız bedenim sensizliğin girdabında ![]() ![]() Sana deli gibi aşıkken kollarımın hep boşluğu sarması acı veriyor ![]() Sözler dokunuşların yerini almıyor ![]() Bu yüzden ne söylesem hep yarım ne yazsam hep eksik kalıyor ![]() Seni sensiz yaşamaya alıştım demiştim ya ![]() ![]() ![]() Kendimle birlikte kandırdım seni de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hani sensiz yaşayamam ben ölürüm demiştim ya sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() Ben sensizim yokluğunda ![]() ![]() ![]() ![]() Ben ölüyorum sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() Yokluğun ölümün diğer adı ![]() ![]() Bugünlerde garip bir hal var üzerimde ![]() ![]() ![]() Şarkımızı dinleyemiyorum artık ![]() ![]() ![]() Şarkımızdan akan her ezgiyle, gözümden akamayan kristal gözyaşlarım kalbimi acıtıyor ![]() ![]() Ben güçlü değilim ![]() Kalbim kalbine emanet yar ![]() ![]() Hani derler ya, “gitmek mi zor kalmak mı” ![]() ![]() ![]() Ben bu sorunun cevabını veriyorum şimdilerde gece gözlüm ![]() Benim için en zoruydu aşkını sensiz yaşamak, seninle sensizliğinde kalmak ![]() Herşeyi ardında bırakıp da gitmek ![]() ![]() Ruhunu emanet aldığın yere teslim etmek ![]() ![]() Adını kurutulmuş bir gül gibi yüreğimde saklıyorum Bu sevgiyi senden uzakta sensiz yaşıyorum Ne sesin var ne kokun ![]() ![]() ![]() Hangi günahın bedeli senin yokluğun! Alinti ![]() |
![]() |
![]() |
|