![]() |
Korkmuyorum Seni Sevmekten |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korkmuyorum Seni SevmektenKaçmaya çalıştığın gerçek, Birgün karşına çıkacak ![]() Ve işte o gün Kaçacak yerin olmayacak ![]() Ben senin varlığını seviyorum, Yokluğunu seviyorum Sana ulaşamadığım dakikalarda ![]() Seni duymayı Seni özlemeyi Hiç görmesem bile seninle olmayı seviyorum ![]() Hiç korkmuyorum seni sevmekten ![]() Senin gülüşünü seviyorum ![]() Her bana bakışında Gözlerinede okuduğum o duyguyu Gözlerindeki gözlerimi seviyorum ![]() Gönlünü seviyorum Özünü seviyorum senin Dudaklarındaki sözlerimi seviyorum Yine de korkmuyorum seni sevmekten ![]() Ben sendeki o sıcaklığı Sana olan uzaklığı seviyorum ![]() Yanaklarından akan göz yaşlarını En çok, dağınık olduğunda saçlarını Beni arayan ellerini seviyorum ![]() Yalnızlığımı seviyorum sebebi sensen Ayrılığını seviyorum, En çok yalnız kaldığımda Beni bulan gönlünü seviyorum ![]() Ben en çok senin bana olan Sevgini seviyorum ![]() İçimden haykırmak geliyor ![]() Dünyaya sığdıramadığım seni Kalbime sığdırmak geliyor ![]() Ağlamak geliyor seni görmezsem Özlemek geçiyor içimden seni Sevmek geçiyor ![]() ![]() İçimden sana doğru giden Bin bir türlü yol geçiyor ![]() İçimden sen mutlu olacaksan Ölmek bile geçiyor gülüm ![]() Yine de korkmuyorum seni sevmekten ![]() Ben yalnızca seni seviyorum, Ne o muhteşem güzelliğin Ne kalbimdeki özelliğin Ne de sevdiğim için değil, Seni yalnızca sen olduğun için, Ruhun için Kalbin için Aklın ve sevgin için seviyorum seni ![]() Ben seni en çok kendim için seviyorum Belki de ilk defa bencil oluşumu Sana borçlu olduğum için ![]() Seni her şey için seviyorum ![]() Ve sahip olmadığım Hiçbir şey için ![]() Yine de korkmuyorum seni sevmekten ![]() Her dakika seninle olmayı seviyorum ![]() Gözlerimi her açtığımda Aklıma gelişini seviyorum ![]() Her gece uyumadan önce Seni sevdiğim aklıma gelince Sensiz uyumayı bile seviyorum Uyumadan önce seni düşününce ![]() Ben seni en çok Umutsuzluğumda beni bulduğun için seviyorum ![]() Yine de korkmuyorum seni sevmekten ![]() Ben seni bu şehirde olduğun için değil Benimle aynı toprağa ayak bastığın için Benimle aynı gökyüzünü paylaştığın için seviyorum ![]() Geceleri benim yüzüme vuran ay ışığı Senin de gözlerine vurduğu için seviyorum ![]() Benim kemiklerimi ısıtan yaz güneşi Sana da sıcaklık veriyor diye seviyorum seni ![]() Beş bin yaşındaki bu dünyada Benimle aynı zamanı paylaştığın için seviyorum ![]() Ben seni benimle yaşadığın için Benden hiç gitmediğin için seviyorum Beni hiç terketmediğin için ![]() Ellerini seviyorum tanrıya açıldığında Kalbini seviyorum kapıları açıldığında Ve gözlerini seviyorum Her karşımda kapanıp açıldığında ![]() Bana baktığında İçimde yakaladığın coşkumu seviyorum, Her bana baktığında Seni sevdiğimi hatırlamayı seviyorum ![]() ![]() ![]() Yine de korkmuyorum seni sevmekten ![]() Her kibrit çaktığımda Alevin içinde seni görmeyi seviyorum ![]() Her sigara yaktığımda Dumanın şeklinde seni görmeyi seviyorum ![]() Her bana baktığında O kadar çok seviyorum ki seni sevmeyi Yalnızca sen olduğun için hayatımda Kendimi bile seviyorum Sen olunca aklımda ![]() Kalbimi seviyorum seni seviyor diye Gözlerimi seviyorum seni görüyor diye ![]() Ruhumu seviyorum, seni ruhuna Bu kadar yakın diye ![]() Varlığımı seviyorum, Sırf sana borçlu olduğum için Mutluğumu seviyorum ![]() Gülümsememi seviyorum seni düşününce Ayakta kalışımı seviyorum sebebi sen olunca Yine de korkmuyorum seni sevmekten ![]() Ben sana olan sevgimi yazan Kalemimi seviyorum ![]() Senin adını yazdığım kağıdı seviyorum ![]() Sana olan sevgime benzettiğim Her sevgiyi seviyorum ![]() Bana seni hatırlatan herşeyi Sana giden yolları seviyorum ![]() O kadar çok seviyorum ki seni Seni kaybetmek korkusunu bile, İçinde yalnızca, sen olduğun için Sana karşı duyduğum bir duygu olduğu için Korkumun sebebinde sen olduğun için seviyorum ![]() Yine de korkmuyorum seni sevmekten ![]() Yine de korkmuyorum seni sevmekten ![]() ![]() Seni seviyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|