![]() |
*°*°*°°*°*°*°En Sevgiliye *°*°*°*°*°*°* |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() *°*°*°°*°*°*°En Sevgiliye *°*°*°*°*°*°*En sevgiliye Ey sevgili, görseydim yüzünü bir kerecik Gönlüne taht kuracak sedirim olsaydı bir Kar-anlık gecelerde karardı kalplerimiz Üstüne gün doğacak seherim olsaydı bir Mor ben-ekli çileler yüklenmiş omuzlara Bir devlet müjdeleyen şehirim olsaydı bir Ağlamayı unutan kalplerimizdir şimdi Gözlerimde çağlayan nehirim olsaydı bir Cihada bilenirken Ömer,Osman ve Ali Göz yaşıyla bilenmiş satırım olsaydı bir Ya bir -mazlum-Muhacir,ya hicrette bir Ensar İki mü'min yanında hatırım olsaydı bir Olmasaydı bu döşek,odamda bu koltuklar Sana ''buyur'' diyecek hasırım olsaydı bir Ve yürümek seninle ![]() ![]() ![]() Ayağımda santimlik nasırım olsaydı bir O kutlu ellerine verseydim dizginimi Bu nefse gem vuracak zincirim olsaydı bir Daha üzerimizden yorgunluğu Hicretin Çıkmadan bir Uhudum,Bedirim olsaydı bir Sıddık olmak ne güzel,Bekir olmak sana bir Seninle bir evvelim,ahirim olsaydı bir Yazmasaydı taşında doğum-ölüm tarihim Sana yakın bir yerde kabirim olsaydı bir |
![]() |
![]() |
|