Deli Severim Ben |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Deli Severim BenÖLümüne uyanıLmış uykuLarda, biZe sarıLıp uyumak var şimdiLerdE ![]() ey Canı baharım ![]() sırtLandıqım senSizLikLe biZe kuCakLanıp, saBahLara biZ uyanmak var şimdiLerdE ![]() MemLeketimsin sen benim ![]() hanqi topraqı karışLaSam, sana doLanıyor adımLarım![]() sen benim, yataqımSın ![]() hanqi yaStıqa qömüLSem, sonum oLuyor uykuLarın![]() hanımsın sen benim ![]() hanqi kapıyı caLsam, sevdana yakaLanıyor yüreqim![]() dinmek biLmeyen haSretimsin ![]() uçsuz buCakSız yakarışLarımsın![]() hanqi öLüme boyun bükSem, bir dOkunuşa yırtıLıyor kefenim![]() sevişemediqim tümceLerimsin ![]() terinLe yıkanSam, namuSum oLuyor titreyişLerim![]() öyLe aqır qeLiyor ki her cümLe, biLmiyorum neden ![]() canım yanıyor![]() a$k, bu kadar yakınımdan qeçmemişti ![]() sendE sarSıLdıqım kadar sarsıLmadım hiC ![]() beLkidE hiC![]() ! benSe, kuşandıqım suSkunLukta uykuLar mırıLdanıyorum ![]() her yeni mıSrada yeni bir küCük cıqLık daha ![]() her yeni uykuda, bir minik serseri daha![]() uykuLarımı sana devşiriyorum daim ederek, sokuLduqum tenindE arıyorum benLiqimi ![]() tamamLama arzuSu![]() ! zaten yaşım başımdan a$kın, sürükLeniyorum uCSuz buCakSız coqrafyana ![]() oySa tüm benLer, sendEki bi keLimeye şahit ![]() oySa sen, benim taptaZe qenCLiqimSin![]() doyaSıya sarıLamayı$ıma yanıyor sınırLarım ![]() zihnimin en derin yerine sıZan aSiLiqimSin sen ![]() bedenimin iSyanı, diLLerimin qünahıSın![]() her yoruLuşumun manaSı sendendir bundan böyLe ![]() cıramSın yakmaya ![]() doqumSun yaşLanmaya![]() bir hayatı iki eden dü$ünceLerimSin ben senim ![]() iki hayatı bir eden düşLerimSin![]() tadı damaqımda tüm şiirLerin ![]() qeLmişLerin, qeCmişLerin![]() bir tek şimdiSi yOk yarınımın, bir tek şimdiSi senSiz qünLerimin ![]() ! soyutLarın hepSini sOydum qeCemden, aLLar kuşandım qireCeqim rüyaLara ![]() şimdiLer ![]() kayıp ama qüZeL, yitik ama bitişik ![]() qitmek iStemiyorum qöqSünden ![]() kuLaqımdaki mırıLdanışLarın dinSin iStemiyorum![]() sen ![]() ucurumumSun benim![]() ne vakit düşeCek oLSam, tutunduqum daLLarımSın![]() öLümüne yaS ettiqim coCukLuqumSun sen ![]() seSime bezenen türküLerimsin ![]() hanqi martı cıqırSa, qözLerimi düşünmeksizin yumduqumSun ![]() sen benim ![]() iLk qenCLiqimSin![]() ne vakit yaşLanSam, derinLiqiyLe qüZeLLeştiqim ![]() serinLiqiyLe diriLdiqimSin![]() sana boquLuyor kimSesizLiqim ![]() yOktan var ediyorum dertLeri![]() qün aşımı qiBi aşırıLıyorum qözLerinden ![]() hiCe sayıyorum biZSizLiqi ![]() sana sOnLanıyor iC ceki$lerim ![]() iCimdEn bir hiC cıkıpta, o bendim diyemiyor senSizLiqe![]() yoLLarda avareyim ben yine qörebiLiyormusun ![]() saq eLimdE ciqaram ![]() soL yanımda aqırLıqın![]() bOynumda yükün, adımLarım da ayakLarın![]() yürüyorum öyLe serseri ![]() öyLe itaatkar![]() sOn soLdan sapmışım ![]() yoL yOkuş![]() yoL sapa![]() meCaLim kaLırmı sanıyorsun daha ![]() benim tenim o tren yoLunda, "Gitme ![]() " dEmeye cabaLarken kitLendi dudakLarıma ![]() biLirsin ![]() dELi severim ben ![]() tıpkı sen qiBi doğdum dünyaya ![]() ![]() ![]() __________________ Alinti ![]()
|
|
|
|