![]() |
Söyleyemedım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() SöyleyemedımTek taraflı bir sevgiydi, beni sana bağlayan ve gözyaşına boğulan yüreğimdeki ![]() ![]() İki tarafına da dokunsan, hiçbir sonuç alamadığın, bir sevdaydı benimkisi ![]() ![]() Ben seviyordum ve içimden, bağıra bağıra söylüyordum ![]() Ben sana aşıktım, ama sen hissetmiyordun ![]() ![]() Çıkaramıyordum içimdeki gücü ![]() Anlatamıyordum ´seviyorum´lu biten o son sözü ![]() Ve gözlerimle söylüyordum ve ben seni özlüyordum, ama sen görmüyordun ![]() ![]() ![]() Seviyordum çocuksu bakışını ![]() Her yere ayak uyduran, o çılgın rahatlığını ![]() Ve yerinde kullandığın, olgun tavrını seviyordum ![]() ![]() Her şeyinle hoşuma gidiyordun ve bana, her şeyinle çekici geliyordun ![]() ![]() Ben sana hayrandım, ama sen bilmiyordun ![]() ![]() Söyleyemedim sana ![]() ![]() Attığım her yeni adımda, risk alarak başlardım hayata ![]() Ama, sana karşı kumar oynayamadım, rest çekemedim hayata ![]() Seni kaybetmekti, sevginin yanında sevgimin yalnız kalmasıydı korkum ve ben bunu, bir türlü göze alamıyordum ![]() ![]() ![]() Sana söyleyemedim ![]() ![]() ![]() Belki sen bunu, hiçbir zaman bilmeyeceksin ![]() ![]() Ama birgün öğrenirsen, suçu kendinde arama ![]() Çünkü bütün suç benim ![]() ![]() Ve olur ya, birgün gelirsen bana, ben her zaman, her şeyimle seninim ![]() ![]() ![]() UMUT CAKMAK |
![]() |
![]() |
|