![]() |
Yazarını Bilmiyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yazarını Bilmiyorumsenin adını kalbime gönlüme sevgini yapraklara taşlara yazdım benim karşılıksız sevgimi aşkımı sana duyuramadım seni gördüğümde dudaklarım kuruyor sana olan duygularımı söyleyemiyorum kalbim seni üzmekten korkuyor ginede seni gizli seviyorum melekler kıskanır seni bilirmisin güzel gözlerin yakar benliğimi bir gün seni seviyorum dermisin çok uzak kelime değilmi? benim aşkım başlamadan bitecek sen hiçbirşey bilmeyeceksin herşey akışına gidecek sana olan aşkımı öğrenemiyeceksin bu aşkım yel olunur bilinmez ateş gibi içim yanıyor sana olan sewgim bitmiyor kalbim sonsözü söylemeni bekliyor çünkü sen benim için hayalsin sana olan aşkımı söyleyemedim sen hep benim meleğim olarak kalacaksın hilal gözlüm seni seviyorum diyemedim sana kardeş desem dönüşü olmayacak birgün kelimeyi söylerim sana işte o ankelime ruhumu yakacak kardeş sözü benim olacak tek taraflı sewmekten pişman değilim uzaktada olsa seni sevmekten pişman değilim hilal gözlü meleğim canım benim bu can ilk bu kadar çok sewdi bedenin başkasının ruhun benim seni sewmekten hiç vazgeçmedim son sözü sana söyleyemedim seni sewiyorum diyemedim sen mükemmel bir meleksin dilerim herşeyin güzel geçsin rabbim seni hiç üzdürmesin sen benim hayali sewgilimsin mutluluklar neşeler senin olsun acılar hüzünler hep benim yanımda tanrım hep yanında bulunsun kardeşimsin bundan sonra |
![]() |
![]() |
|