![]() |
Farkında Olmalı İnsan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Farkında Olmalı İnsanKendisinin, Hayatın Olayların, Gidişatın Farkında Olmalı ![]() Farkı Fark Etmeli, Fark Ettiğini De Fark Ettirmemeli Bazen ![]() ![]() ![]() Bir Damlacık Sudan Nasıl Yaratıldığını Fark Etmeli ![]() Anne Karnına Sığarken Dünyaya Neden Sığmadığını Ve En Sonunda Bir Metre Karelik Yere Nasıl Sığmak Zorunda Kalacağını Fark Etmeli ![]() Şu Çok Geniş Görünen Dünyanın, Ahirete Nispetle Anne Karnı Gibi Olduğunu Fark Etmeli ![]() Henüz Bebekken 'Dünya Benim!' Dercesine Avuçlarının Sımsıkı Kapalı Olduğunu, Ölürken De Aynı Avuçların 'Her Şeyi Bırakıp Gidiyorum İşte!' Dercesine Apaçık Kaldığını Fark Etmeli ![]() Ve Kefenin Cebinin Bulunmadığını Fark Etmeli ![]() Baskın Yeteneğini Fark Etmeli Sonra ![]() Azraillin Her An Sürpriz Yapabileceğini, Nasıl Yaşarsa Öyle Öleceğini Fark Etmeli İnsan Ve Ölmeden E vvel Ölebilmeli ![]() Hayvanların Yolda Kaldırımda Çöplükte Ama Kendisinin Güzel Hazırlanmış Mükellef Bir Sofrada Yemek Yediğini Fark Etmeli ![]() Eşref-İ Mahlukat (Yaratılmışların En Güzeli) Olduğunu Fark Etmeli ![]() Ve Ona Göre Yaşamalı ![]() Gülün Hemen Dibindeki Dikeni, Dikenin Hemen Yanı Başındaki Gülü Fark Etmeli ![]() Evinde 4 Kedi 2 Köpek Beslediği Halde Çocuk Sahibi Olmaktan Korkmanın Mantıksızlığını Fark Etmeli ![]() Eşine 'Seni Çok Seviyorum!' Demenin Mutluluk Yolundaki Müthiş Gücünü Fark Etmeli ![]() Dolabında Asılı 25 Gömleğinin Sadece Üçünü Giydiğini, Ama Arka Sokaktaki Komşusunun O Beğenilmeyen Gömleklere Muhtaç Olduğunu Fark Etmeli ![]() Zenginliğin Ve Bereketin, Sofradayken Önünde Biriken Ekmek Kırıntılarını Yemekte Gizlendiğini Fark Etmeli ![]() FARK ETMELİ ![]() Ömür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti Yarın Meçhuldür, O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür,O Da Bugündür ![]() |
![]() |
![]() |
|