![]() |
Adsl Komedisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adsl KomedisiAdsl Komedisi[/b] ADSL fiyatları olarak dünyanın en pahalı ülkelerinden birisi olmanın onurunu ve gururunu yaşamaktayız ![]() Bu kazıklanmanın senelerdir sonu gelmedi ![]() ![]() Kim buna dur diyecek? Ve senelerdir yediğimiz kazıklar artık yetmedi mi dersiniz? Size daha komik bir örnek vereceğim ADSL ile alakalı 2 hafta önce yeni taşındığım eve ADSL bağlattım ![]() ![]() ![]() Diyebilirim ki her akşam teknik servise telefon açtım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birileri kablolarda sorun vardır dedi, evdeki telefon kablosunu yeniledim ![]() ![]() İşin en ilginç tarafı da şuArıza kaydımın bulunduğum bölgeye iletilmesi bile sorun!!! Kaç akşam servis çalışanları hata mesajımı bağlı bulunduğum merkeze iletemediklerini ve sonra tekrar aramamı rica ettiler Neresinden baksanız tutulur tarafı yok yani Günlerdir ADSLim çalışmıyor ve ben sanki çalışıyormuşcasına bu parayı ödemek zorundayım ![]() Bakalım sorunumuz halen düzelmediDevam ediyor Bitince veya adsl düzelince not yazacağım buradan herkese |
![]() |
![]() |
|