![]() |
Seni Seviyorsam Bundan Sana Ne |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Seviyorsam Bundan Sana NeSADIK SÖZTUTAN 1961 Kars doğumlu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yayınlanmış eserleri: BEN SENİN YERİNDE OLSAYDIM BUNLARI KİTAP YAPARDIM - 1999 GOL OLMASA DA HAREKET GÜZELDİ - 2000 SIRA BANA GELDİĞİNDE BİLET BİTMİŞTİ - 2001 FAİLİ MEÇHUL SPOR ÖYKÜLERİ - 2002 SPOR BİR HİKAYEDİR - 2002 SANA GÖZ YAŞI VADEDİYORUM - 2006 Önsöz Yerine -Aşk küçük bir sözcüktür;onu,sevenler büyütür ![]() Şey?¦Doğruyu söylemek gerekirse,bu önsözü ben yazmadım ![]() ![]() ![]() ?Aşk,uçsuz bucaksız bir çınar ormanında,düşen bir yaprağın sesini,iki kişinin de aynı anda duyabilmesidir ? (Stella Hansiz) diyen de haklı, ? Aşk, insanın kendisini mutsuz edecek kişiyi sevmesidir ? (Soren Kierkegaard) diyen de?¦ Çünkü, ? Sevgi onaya gerek duymaz ? (Leo Buscaglia) ![]() ![]() ? Gül desenli bir elbise giymişseniz,o güllerin dikenlerinin gölgesinin sizi incitmesinden korkuyorum ? (Nedim) diyecek kadar hassasiyet ister aşk?¦Zira,? Sevmek,korumaktır ?(Bir sigorta reklamı sloganı) ![]() Sırf bir arayış da olabilir aşk; ? Birisine bağlanıp,onun istediklerini istemekten,onun düşündüklerini düşünmekten,yani hiç özgür olmamaktan ibaret ? (Tolstoy) bir şey?¦ Ya da, ? Bir kişi ile geri kalan herkesin arasındaki farkın çok fazla abartılması ?(Bernard Shaw); ne dersiniz? İyi tarafından bakarsanız, ?Her durumda evlenin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir öykü başlığında kullandığım gibi, ? Aşk biraz da mazoşizmdir ? belki,gönüllü işkence yani?¦ ? En ağır işçi benim, 7 gün yirmi dört saat seni düşünüyorum ? (Ümit Yaşar Oğuzcan) diyen şaire inat, ? Belki de hiç gelmemiş ve hiç gitmemişlerdir ![]() Esasen, ? Aşk kalbimizin saygısız misafiridir ![]() ![]() Editör : Yasin Duvan Tasarım:BKY Ajans Yayın hakları: Babıali Kültür Yayıncılığı na aittir ![]() |
![]() |
![]() |
|