|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
1bölüm, beylerin, geçmek, harekete, hazırlıklar, için, kararsızlığı, nutuk, rauf, refet, yapılan |
![]() |
Nutuk > 1.Bölüm > Harekete Geçmek İçin Yapılan Ön Hazırlıklar > Rauf Ve Refet Beylerin Kararsızlığı > |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nutuk > 1.Bölüm > Harekete Geçmek İçin Yapılan Ön Hazırlıklar > Rauf Ve Refet Beylerin Kararsızlığı >Rauf ve Refet Beylerin Kararsızlığı Şimdi imza işine gelelim: Ben müsveddenin yeni gelen arkadaşlarca da imzalanmasını istedim ![]() ![]() Rauf Bey, konuk olduğundan bu müsveddeye imza koymak için kendinde bir ilgi ve yetki görmediğini, incelikle söyledi ![]() ![]() ![]() Refet Bey imzadan çekindi ve böyle bir kongre toplamaktaki amaç ve yararı anlayamadığını söyledi ![]() İstanbul'dan beri yanımda getirdiğim bu arkadaşın -tuttuğumuz yola göre- anlaşılması pek kolay olan bir konuda açığa vurduğu düşünüş ve duyuş biçimi bana çok acı geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Baylar, gereksiz gibi görülebilen bu açıklama, sonraki yıllar ve olaylarla ilgili birtakım karanlık noktaları aydınlatmaya yarar düşüncesiyle yapılmıştır ![]() |
![]() |
![]() |
|