Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cnn, tours

Cnn Tours

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cnn Tours

Klasik İtalya turuna katılarak tatilini ( özellikle de kısıtlı tatili olanlar ) geçirmek isteyen varsa bir kez daha düşünsün derim !! Biz arkadaşımla bu hatayı yaptık maalesef Ağustos ayında Klasik İtalya turuna katılmaya karar verdik İnternetten araştırmalar sonucu CNN Tur&u bulduk CNN Tur&un Hoşderedeki Ankara merkez şubesi Şavak turizm&e gidip görüştük Tur paketiyle birlikte Ankara-İstanbul iç hat bağlantısını da 70 Euroya alabileceğimizi öğrenince bu kolaylığı değerlendirdik CNN&e uçak saatlerinin İstanbul-İtalya uçuşlarıyla uygun saatte olacağının teyidini de almayı unutmadık Tur tarihinden 2-3 hafta önce tüm ödemeleri peşinen yaptık Bize detayların turdan en geç 48 saat önce belli olacağını ve bizi arayacaklarını söylediler Tabi aramadılar, biz de meraklanıp 2 gün önce aradık ve henüz detayların gelmediğini ama turdan 1 gün önce alabileceğimizi söylediler Programı almaya gittiğimde gözüme çarpan ilk şey iç bağlantı uçuş saatleri oldu Gidişimizin iç bağlantı uçak saati makuldü ama dönüşümüz (İstanbul-Ankara) tam 9 saat ara var Görevliyi uyararak bunun yanlışlıkla olmuş olabileceğini söyledim Görevli beni haklı bularak bunu kontrol edeceğini ve ertesi gün yani turun olacağı gün beni arayarak haber vereceğini söyledi Cuma sabahı ( ki gece uçağımız var ) turu aradığımda olayı çözmeye çalıştıklarını ve beni arayacaklarını söylediler, tabii ki yine çıt yok Son olarak öğlen 2 gibi aradığımda neler yapıldığını sordum ve aldığım yanıt hiçbir şey yapmıyoruz oldu Bütün gün beni oyalamış oldular Bir takım tartışmalardan sonra bana 12800YTL fark ödeyerek THY alabileceğimi söylediler Pegasus&la olan iç bağlantının iptal ettirilmesini söylediğimde ise edilemeyeceğini söylediler Tura gittiğimizde değişik firmaların turlarıyla gelen gruplar da vardı Ankara&dan gelenlere sorduğumuzda onlara kayıt esnasında bu bağlantının olduğu, saatlerinin de bu şekilde olduğunun söylenmiş olduğunu öğrendik Bize söylenmemesini tamamen bir soygun olarak görüyorum, diğer turlar bunu bilebiliyorsa CNN&in de biliyor olması gerekiyordu Havaalanında süründüğüm 9 saate mi yanayım verdiğim 7000EURO&ya mı? Her şey parayı alana kadarmış, müşteri hizmeti, memnuniyeti sıfır Bu olayla ilgili CNN&den tek bir kişi de kalkıp özür dilemedi, üstüne üstlük faturamı almaya gittiğimde de karşılaştığım surat ve tavır da cabası Bir de bağlantı uçuşu deniyor ya, bağlantılar ayarlanmamış 2 kere check-in yapıyorsunuz Bu şekilde ciddiyetsiz, plansız programsız sadece para kazanma hırsı içerisinde çalışan firmalar ne zaman anlayacaklar acaba 1 müşterinin binlerce müşteri kaybettirebileceğini… Bu kadarla bitse yine iyi İtalyaya ulaştığımızda turun genel programı yine ciddiyetsiz ve organizeden eksikti Tur rehberi yaptığı eksta gezilerde belirtilen ücretleri topluyor ama ekstra gezinin yapıldığı yerin ( müze, alışveriş merkezi, tarihi yerler vb ) açık olup olmadığının gitmeden önce teyidini bile almıyor Bu şekilde gidemediğimiz alışveriş merkezleri ve giremediğimiz müzeler oldu Bu arada şehir merkezine yakın oteller olduğunu söyledikleri halde merkeze en yakın otelden otobüsle 50 dkda gidiliyor Yani her şey zaman kaybı Zaten şehirlerarasını otobüsle gittiğimiz için de zamanın yarısı yollarda geçti Bir de üstüne üstlük bakımlarının ciddi olarak yapılması gereken otobüs bozuldu ( ne kadar konfor olduğunu siz düşünün ) Saatlerce bir benzin istasyonunda teknik servisin gelmesini bekledik Kısaca turunuzu seçerken dikkat edin CNN tur gibi ciddiyetsiz, müşteri sorunlarını umursamayan, çözüm aramayı bile aklına getirmeyen hizmetten yoksun bir firmayı tercih etmeyin en azından

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com