Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
diyarbakır, taksi

Diyarbakır Taksi

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Diyarbakır Taksi





Diyarbakır'da taksi şöförlerinin kaptırabildiğine para aldıkları taksimetre ücreti kısa mesafe için 5YTL uzun mesafe için ise 10/15/20 YTL arası yok hep 5 in katları şeklinde artıyor taksimetre açmasını istediğinizde ise soförün tepkisi çok basit bizi kurtarmıyor bu taksimetre tarifesi çok komik ama gerçek taksi soförleri br cemiyete mensup olmalarına rağmen alınmış kararları hiçe sayarak kafalarına göre uygulama getirebiliyorlar belki haklılar ancak bu durumda da bağlı oldukları cemiyetin yetersiz gelen uygulamayı değiştirerek mensuplarını koruması gerekmez mi?

tabi bu durumu fırsat bilen taksi şoförleri de yok deil iki adımlık mesafeye 10 YTL'yi alıp para üstü vermeyen, kafasını sola çevirenler var ne vakit ki 5 YTL para üstü verir misin derseniz, itirazsız bi şekilde geri veriyorlar bu taraflara yolu düşenler taksi kullanırken bunlara dikkat edin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.