Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dipsiz, göl, şelalesi

Dipsiz Göl Şelalesi

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dipsiz Göl Şelalesi

Dipsiz Göl Şelalesi[/b]

Kısa ve oz olarak gordugum ve bırdaha gıtmek ıstedıgım cok guzel bır mekandan bahsedecegım

Evet, Sivas coğrafya olarak Türkiyenin en büyük, dünyanında bir çok ülkesinin yüz ölçümünden büyük bir yerleşim yeridir 2 bin 54 köy mezrasını tek tek gezmiş birisi olarak bir çok güzelik gördüm, olaylara şahit oldum Özelliklede mesleğim gereği bu yöreler hakkında bilgi sahibi oldum, fotoğraf portfolyomu genişlettim Ama öyle bir yer çıktı ki karşıma,bugüne kadar böyle güzel bir yer görmemiştim İsmi Dipsiz Göl Şelalesi veya gölü,

Doğanşar ilçesinde, etrafı yeşilliklerle dolu, tamamen karadeniz iklimini almış bir cennet bahçesi gibi

En önemliside bu gölün çevresinde nesli tükenmek üzere olan bir canlı Vaşakların çokça görülmesidir

Bunlardan bir tanede bana denk gelmişti ama kısmet cektıgım ıkı karede de objektıfın yetersız oldugundan cok kucuk gozukuyor

Velhasıl burada yapılacak bir calişmayla çok kıymet kazanır kanısındayım Cunku gercekten mukemmel bi yer

Dipsiz gölün bilgilerine verdikten sonra gelelim Dipsiz Göl Şelalesine

Şelale gölden gelen suyla besleniyor Yaklaşık olarakta 35*40 metre yüksekliğinde çağlayanı ile çok güzel bir görüntü oluşturuyorOzellıkle fotoğraf çekenlere öyle güzel görüntüler veriyor ki çağlayan tamamen tül görüntüsüne bürünüyor

Imkanı olan herkesın gormesı gereken cok guzel bir yer diye düşünüyorum

Saygılarımla

Suat Duman

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com