![]() |
Akyaz Süt-Yem Müstahsil Programı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Akyaz Süt-Yem Müstahsil ProgramıÜreticiden: Süt ve yem ticareti yapan firmalar için geliştirilmiş kullanımı kolay bir programdır ![]() ![]() ![]() ![]() b]Programın Özellikleri:[/b] - YTL uyumlu - Sigorta (Bağkur, SSK), stopaj ve mera fonu kesintisi yapabilme - Pratik işlemler penceresi yardımıyla hızlı veri girişi - İstenilen tarih aralığında yapılan alış işlemleri için müstahsil makbuzu düzenleyebilme - Maliye için stopaj listesi oluşturma - İki tarih aralığında alınan raporların Word ve Excel'e aktarılabilmesi - Müstahsillerden alınan süt karşılığında verilen ürünlerin takibi - Tarihe göre toplam borç/alacak takibi ve raporlanması - Detaylı stok işlemleri ve işlem türü olarak gruplandırılması - Yapılan alış ve satış işlemlerinin müşteri ismiyle birlikte her bir ürün için stoğa kaydedilmesi - Bilgileri diske ve CD/DVD'ye yedekleme - Müstahsilleri mevkilerine ve yaptıkları işe göre gruplandırma - Alış/satış/tahsilat/ödeme işlemleri ve raporlama - Müstahsiller için ürün, cari tip, mevki ve sigorta kesintisi tanımlama - Tek bir ekranda kişinin tüm hareketlerini görebilme - Her cari işlem sonucunda değişen müşteri bakiyesinin detaylı bir şekilde listelenmesi - Cari işlemlerin işlem türü olarak gruplandırılması - Kullanıcı oluşturma - İstenilen tarih aralığında tüm cari hareketleri veya istenilen cari hareketleri izleme ve raporlama - Kolay kurulum ve pratik çalışma - Programın kullanımını adım adım anlatan detaylı yardım ve kullanım dosyası b]Program kurulduktan sonra:[/b] Kullanıcı Adı: a Şifre: 1 |
![]() |
![]() |
|