Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cadillac, jeep`ine, marka, takdırdı, tıp

Cadillac Marka Jeep`İne Tüp Takdırdı

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cadillac Marka Jeep`İne Tüp Takdırdı

Ünlü modacı Esin Maraşlıoğlunun son model Cadillac Escaladesine tüp taktırması gündemde
Vatana konuşan ünlü modacı, Kaliteli kullanımı daha ucuza daha ekonomik şekilde halledebiliyorsak neden LPG kullanmayayım Ben hayatım boyunca her şeyin en kalitelisini ama akıllı olanını tercih ettim Her şeyin en iyisini alırım ki boşuna para vermiş olmamayım LPG, akaryakıtın yerini tutabilecekse ve tasarrufluysa neden kullanmayayım

Bu açıkçası benim bildiğim bir şey değildi Servis önerdi Çünkü bir çok kişi bunu yaptırmaya başlamış Ben de okey dedim" dedi
Çok fark ediyor
8 ay önce yaptırdığı bu değişiklikten çok memnun olduğunu söyleyen Maraşlıoğlu "Arada epey bir fark var O fark da bütçenize yansıyorsa ne güzel Şöyle bir araba alıp da benzin parasından imtina edecek değiliz İnşallah güneş enerjisiyle arabalar kullanılır da her şey daha ekonomik olur Türkiyenin içinde bulunduğu durum belli Artık herkesin akıllı olması gerekiyor Üstelik etrafınızdaki 100 arabanın 50si böyle İnsanlar ya dizel kullanıyor ya da böyle çözümlere gidiyor
Utanacak ne var
Bir çok isimin LPG taktırmasına rağmen bunu saklamasına bir anlam veremediğini belirten ünlü modacı "Bunu niye saklayayım Bundan utanılacak ne var ki Bu gayet doğal Allah aşkına ayda 300 bin YTL benzine para vermek zenginlik ya da görgü ifadesi değil Şu parayı arabaya verebildikten sonra kimse benzin parasından imtina etmez

Firma: LPG performansı etkilemez
Cadillac Escalade yetkilisi: LPG bu arabanın performansını etkilemiyor Bu tüpü çok garantili bir şekilde takan yerler var Yaklaşık 3 bin YTLye takıyorlar Yakıtta 3de 1 oranında tasarruf sağlıyor 300 liralık yakıt yerine 100 liralık yakıt harcanıyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com