Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
seni seviyorum

"Seni Seviyorum"

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

"Seni Seviyorum"

Atıf Yılmaz, Türkan Şoray, Cihan ünal in oynadığı bu film;İzlediğim en iyi aşk filmi İzlenildikten sonra artık başka biri olunan ender filmlerden çok iyi olmanın yanında artık hayatımda yer etmiş kareleri var; filmi her defasında birilerine anlattığımda hala heyecanlandıran: ''Açık arttırma: -Yok mu artıran, satıyorum satıyorum; Selma'yı gülümsetme çabaları -Sellma, Sellma, alkışlar; Selma değil Aygül, Aygül değil Selma; tapılası final ve ille de tuvaletçi kadın tiradı
Milyon dolar harcasanız bu filmi yapamazsınız; zaten aşkı parayla anlatamazsınız; eğer bunu sinema yoluyla yapacaksanız, hiç denemeyin Aşkın tanımını Atıf Yılmaz ve Macit Koper 1983 yılında yaptı ve o defteri kapadı Kitabı yazılsaydı din olur, her evde bulunurdu Ne yazık ki filmin DVD si hiç biryerde yok
SENİ SEVİYORUM; daha duru bir ismi olamazdı Kılıfına o kadar güzel oturan bir film İsmi kadar duru, hacmi kadar koyu bir anıt sinema Allah herkesi son nefesini vermeden bu filmi izleyenlerden eylesin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com