![]() |
2006 Üretim Ve İmalat Programı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2006 Üretim Ve İmalat ProgramıÜretim ve imalat programımız, Stok yönetim programımıza ilave olarak hazırlanmıştır ![]() Stok yönetim programımızda her türlü malı alıp satabiliyordunuz ve bu işlemlerle beraber detaylı olarak stok takibi gibi daha birçok raporlamaya ulaşabiliyordunuz ![]() İlave bazı modüllerle programı dahada geliştirerek imalat ve üretim işlemlerinizide yapabilmenize olanak tanıdık ![]() Stok listenizi oluştururken grup alanına satış derseniz, satacağınız ürünleri, üretim derseniz imalatta kullanacağınız ürünlerin girişini yapabilir ve buna göre satış ve üretimde kullanacağınız stok listeniz daha sağlıklı olarak oluşturulur ![]() Üretim imalat programını kimler kullanabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Stok listenizdeki satış olarak gruplandırdığınız ürünleri farlı olarak satacağınız gibi bu üretim imalattan oluşan yeni mallarınızıda ayrı olarak satabileceksiniz ![]() Hangi tarihte hangi üretimi yaptığınızı, kaç adet ürettiğinizi, birim maliyetinin, üretim maliyetinin ve satış fiyatının ne olduğunu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|