Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
erdi, fuari, iskon2009, sona

İskon*2009 Fuari Sona Erdi

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İskon*2009 Fuari Sona Erdi

İSKON*2009 FUARI SONA ERDİ

Üretim üssü Konya, İSKON 2009 Konya İstifleme, Depolama, Taşıma, Vinç ve Lojistik *Fuarı'na ev sahipliği yaptı

Kuruluşumuz TÜYAP Konya Fuarcılık AŞ tarafından Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası ve KOSGEB'in değerli destekleri alınarak hazırlanan ve 14 Mayıs 2009 Perşembe günü gerçekleştirilen bir törenle KTO - TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde açılan İSKON 2009 Konya 4 İstifleme, Depolama, Taşıma, Vinç ve Lojistik Fuarı 17 Mayıs 2009 Pazar akşamı sona erdi

Konya Organize sanayi bölgeleri ve sanayi siteleri ile ülke genelinde en fazla KOBİ'yi bünyesinde barındıran şehirlerin başında yer almaktadır Öyle ki ülkemizde faaliyet gösteren 200000 KOBİ'nin yaklaşık 40000'i Konya'da bulunmaktadır Konya'da otomotiv yan sanayinden makine sanayine, dökümden, tarım makineleri, imalat sanayine, ambalajdan, elektrik - elektroniğe gıda sanayinden mobilya sanayine kadar 80 değişik sektörde üretim yapılmaktadır İSKON 2009 Fuarı'nın ülkenin üretim üssü olma yolunda hızla ilerleyen Konya'da düzenlenmiş olmasının sektör ve bölge için ayrı bir önem ifade ettiği düşüncesindeyiz

Ülkemizin toplam ihracatı içinde büyük önem taşıyan Konya'da üretim aşaması tamamlanmış ürünlerin taşınması ve depolanması gibi işlemlerin gerçekleştirilmesine yardımcı olacak ürün ve araçların topluca sergilendiği fuar, sektörde faaliyet gösteren lider firma ve firma temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirilerek, 4 gün boyunca yurtiçi ve yurtdışından gelen 21 318 profesyonel ziyaretçiye Konya'da Tüyap çatısı altında ev sahipliği yapmıştır

İSKON Kapsamında; İstifleme Makine ve donanımları, Depolama Sistemleri ve Donanımları, Stoklama Teknikleri ve donanımları, Forkliftler, Yükleme teknikleri ve donanımları, montaj sistemleri ve teknikleri, nakliye ve kargo firmaları, lojistik firmaları, sevk ve nakil sistemleri, raf sistemleri, vinçler, kapalı alan taşıma sistemleri, konveyörler, transpaletler, Ticari Araçlar, Zemin tartı Alet ve donanımları, Güvenlik, Endüstriyel Robotlar, Jeneratörler,
Gümrükleme*Hizmetleri, Yazılımlar, İlgili Dernekler yer almıştır
TÜYAP KONYA FUARCILIK AŞ

Ayrıntılı bilgi için wwwtuyapcomtr bakınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com