Mutluyum...Mutlusun...Mutlu Değiller... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mutluyum...Mutlusun...Mutlu Değiller...Mutluyum ![]() ![]() ![]() Ellerimi dilediğimce oynatabiliyorum ![]() ![]() ![]() Ayaklarım beni istediğim her yere götürüyor ![]() Gözlerim pespembe çiçekleri,çok sevdiğim dostlarımı, görebilmem için benimle ![]() ![]() ![]() Başımı sokabildiğim ve içinde huzurlu yaşadığım bir evim var ![]() ![]() ![]() Beni anlayan,anlamadığında da anlarmış gibi yapan ve canıma can katan bir ailem ![]() ![]() Acıktığımda yiyebileceğim birş eyler, üzerimi örten elbiselerim ![]() ![]() ![]() Dua edebilmem için dönen bir dilim var ![]() ![]() ![]() Derecemi yükselten hüzünlerim var ![]() ![]() ![]() Dünyanın dört yanındaki müslümanların derdini hisseden ve onlara, gönülden dua eden,aciz,naçar ve günahkar bir kalbim var ![]() ![]() ![]() Herşeyden ziyade ![]() ![]() Beni yaratan,rızkımı veren,uzuvlarımı eksiksiz yerleştiren,insanları bana,beni insanlara sevdiren,bana kendini ve sevdiklerini sevdiren![]() ![]() Onca nankörlüğüme rağmen,nimetlerini azaltmayan ve dua ettiğimde sesimi duyan![]() ![]() Dualarıma karşılık veren![]() ![]() Beni sevdiğini ve diğer müslümanlarla beraber affedeceğini zanettiğim,lütfu,merhameti,bol,bir ''Rabbim'' var![]() Mutlu olmak için bunlar yetmez mi? Haydi sende gülümse sende mutlu ol ![]() ![]() Herşey kötüye gidiyor olabilir!Dünya yanıyor farkındayım![]() ![]() Ama ümitsiz kalplerle dünyayı kurtarmak mümkün değil!Mutlu olmak,yan gelip yatmak değildir!Mutlu olmak diğer mutsuzlar için çalışmaktır!Haydi gel![]() ![]() Mutlu olmak istiyorsan bir dert edin![]() ![]() Tövbe edelim gel beraber![]() ![]() Af dilenelim![]() ![]() Gel,dua edelim Gel unutma,zalimin zulmü döner kendine![]() ![]() Unutma ipler Allah'ın elinde![]() ![]() Bir damla göz yaşı akıt kardeşin için![]() ![]() Evet ağla haline,ağlayalım halimize![]() ![]() Belki o zaman,işte o zaman afla gelir mutluluk![]() ![]() ![]() Mutluyum ![]() ![]() Mutlusun![]() ![]() Mutlu değiller![]() ![]() gel mutlu olmayanlar için,bir dua büyütelim!R Betül Çetin![]() ![]() ![]() |
|
|
|