Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
duası, elmalılı, hamdi, muhammed, yazır

Elmalılı Muhammed Hamdi Yazır Duası

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İlâhî!
Hamdini sözüme sertâc ettimZikrini kalbime mi’râc ettim Kitabını kendime minhac ettim
Ben yoktum vâr ettin, varlığından haberdâr ettin, aşkınla gönlümü bîkarar ettin
İnayetine sığındım, kapına geldim, hidayetine sığındım lûtfuna geldim, kulluk edemedim afvına geldim
Şaşırtma beni, doğruyu söylet, neş’eni duyur hakikatı öğret
Sen duyurmazsan ben duyamam, sen söyletmezsen ben söyleyemem, sen sevdirmezsen ben sevdiremem
Sevdir bize hep sevdiklerini Yerdir bize hep yerdiklerini Yâr et bize erdirdiklerini
Sevdin Habibini kâinata sevdirdin Sevdin de hıl’atı risaleti giydirdin Makam-ı İbrahim’den Makam-ı Mahmud’a erdirdin
Serveri asfiyâ kıldın Hatemi Enbiyâ kıldın Muhammed Mustafa kıldın
Salât ü selâm, tahiyyât- ü ikram, her türlü ihtiram ona, onun Âl-ü Eshab-ü etbaına yarab!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com