Allahim Sana Havale Ediyorum.... |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Allahim Sana Havale Ediyorum....[S]Paslanmis kalplerimizi, Kibirlenmis gönüllerimizi, Doymak bilmeyen nefsimizi Temizleyelim artik Maddiyat her yanimizi sarmis, Unutmusuz maneviyati Içki haram denilmis, Kandil gecesi bile Gururla içki içteklerini söyler oldular, Camilere gidenleri Küçümser oldular Bacimin, Anamin, Ninemin Basindaki o nurlu örtüye, Paçavra,bez parçasi der oldular Isi o kadar ileri götürdülerki Yüce Rabbimize ALLAH bile demeye tenezzül etmiyorlar Yukardaki Diyorlar, Alamlerin nuru olarak yaratilmis Efendimize (sav) O mübarek adini kisaltarak hitap ediyorlar Ben daha ne yazayim bilmemki En acisi bu insanlarin Nüfus cüzdanlarinda dini Islam yaziyor Yüce kiatabimizda Allahi övmeye Denizdeki mürekkebler yetmez deniyor Bu övgüler varken Nasil inkar eder bu insanlar Nasil teslim olmazlar Ben derdimi anlatamiyorum… Ya Rab… Feryadimi Duyaramiyorum… Ya Rab… Elimde olmadan,çaresiz kaliyorum… Ya Rab… bu çaresizlik kahrediyor beni… Ya Rab… Kahrimdan agliyorum… Ya Rab… Agliyorum,çünkü sana layik olamiyorum… Ya Rab Sana layik degilim,Çünkü hiç bir sey yapamiyorum… Ya Rab… Bu kullarini sana havale ediyorum… Ya Rab… Sen her seyi en iyi bilensin…[/S] |
|