![]() |
Allahim Sana Havale Ediyorum.... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Allahim Sana Havale Ediyorum....[S]Paslanmis kalplerimizi, Kibirlenmis gönüllerimizi, Doymak bilmeyen nefsimizi Temizleyelim artik ![]() ![]() ![]() Maddiyat her yanimizi sarmis, Unutmusuz maneviyati Içki haram denilmis, Kandil gecesi bile Gururla içki içteklerini söyler oldular, Camilere gidenleri Küçümser oldular Bacimin, Anamin, Ninemin Basindaki o nurlu örtüye, Paçavra,bez parçasi der oldular ![]() Isi o kadar ileri götürdülerki Yüce Rabbimize ALLAH bile demeye tenezzül etmiyorlar Yukardaki Diyorlar, Alamlerin nuru olarak yaratilmis Efendimize (sav) O mübarek adini kisaltarak hitap ediyorlar Ben daha ne yazayim bilmemki En acisi bu insanlarin Nüfus cüzdanlarinda dini Islam yaziyor ![]() ![]() ![]() ![]() Yüce kiatabimizda Allahi övmeye Denizdeki mürekkebler yetmez deniyor Bu övgüler varken Nasil inkar eder bu insanlar Nasil teslim olmazlar ![]() ![]() ![]() Ben derdimi anlatamiyorum… Ya Rab… Feryadimi Duyaramiyorum… Ya Rab… Elimde olmadan,çaresiz kaliyorum… Ya Rab… bu çaresizlik kahrediyor beni… Ya Rab… Kahrimdan agliyorum… Ya Rab… Agliyorum,çünkü sana layik olamiyorum… Ya Rab ![]() ![]() ![]() Sana layik degilim,Çünkü hiç bir sey yapamiyorum… Ya Rab… Bu kullarini sana havale ediyorum… Ya Rab… Sen her seyi en iyi bilensin…[/S] |
![]() |
![]() |
|