Amin |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
AminEY RAHMAN VE RAHİM OLAN YÜCE ALLAH ! TAŞ KADAR OLAMAYAN ŞU KÜLLİ AŞK İLE YANAN KULUN, Sana sesleniyor yüreklerin bile delineceği yüksek sesle Ey gözyaşlarımın SEBEBİ ! Verdiğin ses ile, duy beni Verdiğin bu elleri şimdi sana açtım sakın ha geri çevirmeyesin Çünki sana açılan bu elleri sen ! Geri çevirmezsin Varmı senden gayrı bir anlayış ? Varmı senden gayrı bir kavrayış ? Akması için yarattığın bu gözyaşları, Kim bilir kimler için akıyor Ya rabb ! Şu boşu boşuna akan gözyaşlarıma söyle, Senin için aksınlar Şu işkence çeken ruhuma söyle, Bir seni ansın sana yansın Şu acıyan kalbimi sadece sana çevir ! Şu utanç duyan sözleri sakın ha geri gönderme Bir bir karşında dizilir boynu bükük sözlerim Şu yarattığın kulunu nasıl olurda, Sensiz bırakırsın Kan ağlasa da gözlerim, Yine sensiz varsın ağlasın Bu ömrüm bitince sensiz kalacaksam, Bırak kuytu köşelerde ağlayıp durayım Hayal bu yaşanılan herşey, Tek gerçeğimsin Mağrur bir düşüş gibi , Düşüyorum gecelere Bir otum ben savrulup, Ezilen Biçselerde gövdemden beni, Yine sensizim bundan büyük acı yok Kesip atsalarda köklerimden beni, Yine sensizim varsın kesip atsınlar Ey rabbim beni,bizleri Affına müjdele Tüm insanlığı, Utancın gölgesinden uzaklaştır Beni,bizleri, Affının kanatları altına al Şefkatli ellerinle, tut şu kirli ellerimizi Bu sözleri sana söylemeye , Utanıyorum Sözler çıkarken yüreğimden, Her biri utanıyor senden Ya rabbi, Sana yazılan bu sözlerimide AFFET Çünki her biri, Kirli,paslı bir kalpten ÇIKIYOR Ya rabbi ay ışığına uzanan , Şu aciz ellerimide affet Ya rabbi sana bakıpta göremeyen, Gözlerimide affet GÖNLÜMDEKİ ŞU AĞLAYAN NAĞMELERE SEBEB, Beni,bizleri ve utanan sözleri, gözleri, elleri AFFET AMİN |
|