![]() |
Amin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() AminEY RAHMAN VE RAHİM OLAN YÜCE ALLAH ! TAŞ KADAR OLAMAYAN ŞU KÜLLİ AŞK İLE YANAN KULUN, Sana sesleniyor yüreklerin bile delineceği yüksek sesle ![]() ![]() ![]() Ey gözyaşlarımın SEBEBİ ! Verdiğin ses ile, duy beni ![]() ![]() ![]() Verdiğin bu elleri şimdi sana açtım sakın ha geri çevirmeyesin ![]() ![]() ![]() Çünki sana açılan bu elleri sen ! Geri çevirmezsin ![]() ![]() ![]() Varmı senden gayrı bir anlayış ? Varmı senden gayrı bir kavrayış ? Akması için yarattığın bu gözyaşları, Kim bilir kimler için akıyor ![]() ![]() ![]() Ya rabb ! Şu boşu boşuna akan gözyaşlarıma söyle, Senin için aksınlar ![]() ![]() ![]() Şu işkence çeken ruhuma söyle, Bir seni ansın sana yansın ![]() ![]() ![]() Şu acıyan kalbimi sadece sana çevir ! Şu utanç duyan sözleri sakın ha geri gönderme ![]() ![]() ![]() Bir bir karşında dizilir boynu bükük sözlerim ![]() ![]() ![]() Şu yarattığın kulunu nasıl olurda, Sensiz bırakırsın ![]() ![]() ![]() Kan ağlasa da gözlerim, Yine sensiz varsın ağlasın ![]() ![]() ![]() Bu ömrüm bitince sensiz kalacaksam, Bırak kuytu köşelerde ağlayıp durayım ![]() ![]() ![]() Hayal bu yaşanılan herşey, Tek gerçeğimsin ![]() ![]() ![]() Mağrur bir düşüş gibi , Düşüyorum gecelere ![]() ![]() ![]() Bir otum ben savrulup, Ezilen ![]() ![]() ![]() Biçselerde gövdemden beni, Yine sensizim bundan büyük acı yok ![]() ![]() ![]() Kesip atsalarda köklerimden beni, Yine sensizim varsın kesip atsınlar ![]() ![]() ![]() Ey rabbim beni,bizleri Affına müjdele ![]() ![]() ![]() Tüm insanlığı, Utancın gölgesinden uzaklaştır ![]() ![]() ![]() Beni,bizleri, Affının kanatları altına al ![]() ![]() ![]() Şefkatli ellerinle, tut şu kirli ellerimizi ![]() ![]() ![]() Bu sözleri sana söylemeye , Utanıyorum ![]() ![]() ![]() Sözler çıkarken yüreğimden, Her biri utanıyor senden ![]() ![]() ![]() Ya rabbi, Sana yazılan bu sözlerimide AFFET Çünki her biri, Kirli,paslı bir kalpten ÇIKIYOR ![]() ![]() ![]() Ya rabbi ay ışığına uzanan , Şu aciz ellerimide affet ![]() ![]() ![]() Ya rabbi sana bakıpta göremeyen, Gözlerimide affet ![]() ![]() ![]() GÖNLÜMDEKİ ŞU AĞLAYAN NAĞMELERE SEBEB, Beni,bizleri ve utanan sözleri, gözleri, elleri AFFET ![]() ![]() ![]() AMİN |
![]() |
![]() |
|