Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bereket, kalp, rabbim, sevdama, suvarilarinden, ver

Kalp Suvarilarinden Rabbim Sevdama Bereket Ver..

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kalp Suvarilarinden Rabbim Sevdama Bereket Ver..

EY sevgili! yanız hüzün mü yakışır bu sevdaya,yalnız hasret mi uğrar toprağıma, sen ki tohumusun tüm mahsüllerimin, suyu da , güneşide rabbinden olan, onun nimetiyle beslenenimsin Ve nimetimsin onun bana bahşettiği

ey değersizleri değerli kılan rabbim! topraktan gedik diye mi aşığız böyle toprağa, yoksa sana kavuşturacak durak diye midir bu özlem? bu sevda o toprağın ürünü müdür ya rab! senden gelen ve sana dönecek olan sevdamın mühürü müdür?

kurak olsada sularsın diye inandım ben, bu yüzden diken de versen gül açacak diye ümidim vardır

ey sevgili!
sevdanı bu kadar güzel kılan Allah a şükürler olsun , nadasa bıraksanda ömrüm onun himayesindedir, nede olsa var olan her şey hikmeti sayesindedir

Rabbim sevdama bereket ver!
(amin)

alinti

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com