![]() |
: Ney Olup Ağlamaktır Duam |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() : Ney Olup Ağlamaktır Duam« : 29 Kasım 2008, 22:39:55 » Alıntı ![]() Ey ezelde biz yok olduktan sonrada varlıgı sonsuz olan Allahım, Devran senın buyrugunda boyun egmekte,yedi felek,emrinin dizginlerini cekmektedır ![]() Biz,senın kapını calanlardan, senın yolunda dunyasından gecenlerdeniz ![]() Dergahında birer koleyız ![]() ![]() Butun umutlar ve korkular senın icindir ![]() Bagıslayıcı sensın ey kerem sahıbı,bizi bagısla ![]() Biz caresız kullarına care ver,Sen kapından kovarsan,kime yuz ceviririz ![]() Mademkı sen,bızım,kendı bagından oldugumuzu, mulkunde boynu halkalı kumruların oldugumuzu kabul edıyorsun, o halde bu dilimizdeki kusur nıye,bu eksıklık neden ![]() Soylenmıs ve soylenmemis sözlerin tumu pısmanlıktan ıbarettır ![]() Ey Rabb'im,bizi nimetlerimizle bagısla, Senın karsına başsız ayaksız gelsek de yine Sana varma umuduyla geliyoruz ![]() Ey bizim sahibimiz olan Allah'ım,bu caresizligimize bak sıgınagımız Senın eşsiz kapındır ![]() Kaçındıgımız kapıdan bize el uzatacak olan da Sensin ![]() Senin dergahından baska bır kıbleye asla yönelmeyecegiz ![]() Ey matemlilerin dostu,bize yar ol ![]() Ey çaresizlerin çaresi,bize çare ol ![]() Bizden önce,Senin merhametine kim el açtı ![]() Bizden cok kim gözyası doktu ![]() Suclarımızı bagısla, Sana yalvarıyoruz, bize care bul, çunku Sana sıgınmısız ![]() Allahım çok korkuyorm beni bana bırakma ![]() ![]() ![]() Beni nefsime bırakma ![]() ![]() ![]() Beni sensiz bırakma ![]() ![]() ![]() Ney olup ağlamaktır duam ![]() ![]() ![]() ALINTI |
![]() |
![]() |
|