![]() |
Allahım ! Bırakma Bizi…. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Allahım ! Bırakma Bizi….ALLAHım ! Benliğimin yaktığı ateşte yakma beni! Beni nefsime kul etme, kul et nefsimi Sana ! Bir lahza dahi bana bırakma beni! Sen bana yetersin, yetmem ben bana ![]() Bilmediğimi bildir, görmediğimi göster! Sen bildirmezsen bilemem, göremem göstermezsen Gönlüme huzur, gözlerime nur, dizime derman ver! Sen OL deyince olur, olmaz OL demezsen ![]() Canana can, cana canan , kalbe ferman ver! Al işte ellerim, uzattım sana! Ne olur, ne olur bırakma beni bana ! Sen bana yetersin, yetmem ben bana ! Şu dünyada nicelerinin gözleri yaşlı, gönülleri kırık, Niceleri kaldı biçare, yardımım dokunamıyor onlar neçare! Elimi uzatacak dermanım da yoktur onlara, Senden diliyoruz, Senden istiyoruz, herşeyi SENDE biliyoruz ![]() İzzet ver müminlere, şeref ver hepimize, Eğdirme boynumuzu küffar karşısında, Senden başkasına muhtaç kılma bizleri ![]() ALLAHım, ellerimizi bırakma! Yöneldik Sana emrinle, boş çevirme, Huzuruna gelen bu acizlerin yürekleri Sen geniş eyle ![]() Mahzun kılma boynumuzu, kaplerimizde hüzünleri Sen dağıt, Sevindir garipleri, mazlumları, öksüzleri, yetimleri, dulları Sana yönlendir hakkıyla, bütün kulları Ümidimiz değildir dünya, ebedi saadet yurdudur İsteğimiz en büyük mükâfat Cemal-i Nûr’undur ![]() ALLAHım ! Bırakma bizi… ![]() Sev bizi, sevdir bizi… ![]() ALLAHım ! |
![]() |
![]() |
|