![]() |
İhlas Şerif Hatmi 3 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İhlas Şerif Hatmi 3İhlas Şerif Hatmi 3 Selam Aleyküm kardeşim bu mübarek günlerin yüzü gözü Peygamber Efendimiz Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şu anda çok acil duaya ihtiyacı olan ayrıca hepimiz için İhlas Şerif Süresini okuyarak tekrar Hatim yapmak istiyorum ![]() ![]() tüm sıkıntısı olanlar için borcum var diyenler için, işe girmek isteyenler için, maddi sıkıntı içinde bulunanlar için evlat hasreti çekenler için aşk acısı çekenler için Sevdiğine kavuşmak isteyenler hayırlı gönüllerine göre evlilik isteyenler yuvalardında huzursuz olanlar, yuvaların bozulmaması için, yuvalarından huzur mutluluk için bütün öğrencilerin başarıları için sınava giren ve girecek kardeşlerimizin başarılı olması için ülkemizde huzur dirlik düzen için askerlerimiz, şehitlerimiz ölmüşlerimiz için hayatımızdaki sıkıntılardan çıkmazlarda olumsuzluklardan kurtulmak tez zamanda selametimize çıkmak için hayırlısıyla, olumsuzlukların engelleri Rabbim olumluya hayırlıya çevirsin kendi rızası için açıkçası hep beraber önce Allah rızası için sonrada sıkıntılarımız için İhlas şerif Hatmini hep beraber okumak istiyorum Rabbim okuyan okumayan tüm kardeşlerimizden razı olsun inş ![]() ![]() Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize en yüksek mertebeye çıkmak nasip etsin ![]() ![]() Selam ve dua ile Allah'a emanet olun |
![]() |
![]() |
|