![]() |
Ya Rabbi ! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ya Rabbi !Yâ rabbi! Sen benim rabbimsin, ben ise senin kulunum ![]() Sen herseyi Yaratıcısın, ben ise yaratılanım ![]() Sen rızık verensin, ben ise rızık alanım ![]() Sen mülkün sahibisin, ben ise kölenim ![]() Sen kuvvet sahibisin, ben ise âciz ve zelîlim ![]() sen zenginsin, ben ise sana muhtacim ![]() Sen ezelî dirisin, ben ise ölüme mahkûmum, sen bakisin, ben ise fânîyim ![]() sen kerem sahibisin, ben ise kötülenmeye lâyiğım ![]() Sen iyilik yapansin, ben ise kötülük isleyenim ![]() Sen affedicisin, ben ise günahkârım ![]() ![]() Sen kuvvet sahibisin, ben ise zaîfim ![]() ![]() Sen emniyet verensin, ben ise korkanim, Sen cömertsin, ben ise dua edenim ![]() Ey merhametlilerin en merhametlisi! Rahmetinle bizim günahlarimi affet ![]() Suçlarımızı bağışla ![]() Amin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ya Rabbi ! |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ya Rabbi !Yâ rabbi! Sen benim rabbimsin, ben ise senin kulunum ![]() Sen herseyi Yaratıcısın, ben ise yaratılanım ![]() Sen rızık verensin, ben ise rızık alanım ![]() Sen mülkün sahibisin, ben ise kölenim ![]() Sen kuvvet sahibisin, ben ise âciz ve zelîlim ![]() sen zenginsin, ben ise sana muhtacim ![]() Sen ezelî dirisin, ben ise ölüme mahkûmum, sen bakisin, ben ise fânîyim ![]() sen kerem sahibisin, ben ise kötülenmeye lâyiğım ![]() Sen iyilik yapansin, ben ise kötülük isleyenim ![]() Sen affedicisin, ben ise günahkârım ![]() ![]() Sen kuvvet sahibisin, ben ise zaîfim ![]() ![]() Sen emniyet verensin, ben ise korkanim, Sen cömertsin, ben ise dua edenim ![]() Ey merhametlilerin en merhametlisi! Rahmetinle bizim günahlarimi affet ![]() Suçlarımızı bağışla ![]() Amin ![]() ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM |
![]() |
![]() |
![]() |
Ya Rabbi ! |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ya Rabbi !Ey Allahım, Dilimi yalandan, kalbimi nifaktan, amelimi riyadan ve gözümü hiyanetten koru ve temizle ![]() ![]() Allah a hamd ile Onu noksan sıfatlarından tenzih ederim ![]() ![]() ![]() ![]() Ey Allahım, günahlarımı bağışla, rızkımı bollaştır, huyumu güzelleştir, kazancımı temiz kıl,bana verdiğin rızktan dolayı beni kanaatkar kıl, bana vermediğin şeye nefsimi sürükleme,Sen benden razı oluncaya kadar beni dünyadan çıkarma ![]() ![]() ![]() ![]() Ey Allahım, ömrümün en hayırlı kısmı sonu olsun ![]() sonuncuları olsun, ve en hayırlı günümü Sana ulaştığım gün kıl ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|