![]() |
Abdest Dualari |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Abdest DualariABDEST DUALARI ABDESTE BAŞLARKEN; "Bismillâhilazim velhamdülillâhi alâ dinil islâm ![]() Allah'ın (cc) ismini zikrederek başlarım ![]() ![]() ![]() AĞIZA SU VERİRKEN; "Allahümme enni alâ tilâveti'l Kur'ân-i ve zikrike ve şükrüke ve hüsnü ibadetike ![]() Allah'ım, Kur'an-ı Kerim'i okumada, seni zikretme, sana şükretme ve sana en güzel şekilde kulluk etmede inayetini istirham ederim ![]() BURUNA SU VERİRKEN; "Allahümme erihnî rayihate'l cenneti ve'r-zükni min neimihâ ![]() Allah'ım, Beni cennetin rahiyası ile rahiyalandır, ve cennet nimetlerinden beni rızıklandır ![]() YÜZÜ YIKARKEN; "Allahümme beyyız vechî binûrike yevme tebyezzu vücûhûn ve tesveddü vücûh ![]() Allah'ım ![]() ![]() ![]() SAĞ ELİ YIKARKEN; "Allahümme a'tınî kitabî biyemini ve hâsibni hasâben yesira ![]() Allah'ım ![]() ![]() SOL ELİ YIKARKEN; "Allahümme lâ tu'tunî kitabî bişimâli velâ min verâl zahri ![]() Allah'ım ![]() ![]() ![]() BAŞI MESHEDERKEN; "Allahümmec'alni minellezine yestemlûnel kavle feyettebiûne ahseneh ![]() Allah'ım ![]() ![]() BOYUN MESHEDİLİRKEN; "Allahümme a'tik unukî rakabetî mine'n nâri ![]() Allah'ım ![]() ![]() AYAKLARI YIKARKEN; "Allahümme sebbit kademeyye ale's sırâtı yevme tezillu fîhi'l-akdâm ![]() Allah'ım ![]() ![]() ABDESTTEN SONRA; "Allahümmec'alnî mine-t-tevvâbîne vec'alnî minel-mütetahhirîn ![]() Allah'ım beni tevbe eden ve günahlardan temizlenen kullarından eyle ![]() |
![]() |
![]() |
|