Dua........Dua..... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dua........Dua.....![]() BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ! ” (c c )’a çağıran, iyilik üzere işler yapan ve “Ben Müslümanlardanım” diyenden daha güzel sözlü kim olabilir?” (Fussilet,33 )Ey rabbim! Sen sonsuz aydınlıksın ![]() Kalplerimizin hiç batmayan güneşisin Yıpranmış hislerimizin mabedinden yalvarırız sana …Sen eşşiz rahmetinle yaralarımızı kapat ![]() Yarabbi, efendimiz Muhammed’i hayır dualarıyla donat ve esenliğini ver Ailesi ve ashabına da Ey rabbim! İhtiyaçlarımızı karşıla, üzüntülerimizden bizi kurtar Yanlış adımlarımızı azalt Hatalarımızı affet, adımlarımızı sağlamlaştır, delillerimizi aydınlat![]() Bizi takip edenlere yardım et ve bizleri esenlik yurdunda barındır ![]() Ey rabbim! Bizi imtihan edeceksen bizi dinimizle imtihan etme, eğer bize felaket yazdıysan o felaket kalplerimizin felaketi olmasın ![]() Ey (c c )’ım kalplerimizin sana olan eğilimini ve sevgisini biliyorsun ve eğer seninle birleşmişlerse, sen birleşmeleri konusunda mutlak kudret sahibisin Birleştir onları rabbim Çünkü sen birgün, şüphesiz insanları birleştireceksin![]() Ey hayalleri gerçek eden, olmazları olur yapan (c c )’ım Biliyorum ki dualara cevap veren, onları en güzel şekilde kabul eden Sensin ![]() Biz ise dua etmeyi unutan çaresizleriz Oysa ellerimizi sana açmakla kendimizi buluruz o avuçlarda …Seninle yaşarız dualarda Duaya açılan ellerimizdir![]() Seni anlatan ve seni çağıran O ellerdir ki çağrına çağrıyla kucak açan![]() Ellerimizde sen, gözlerimizde sen, kalplerimizde sen … Sen ki her derdin şifasını verensin Sen her mazlumu arar sorarsın Sen şüphesiz varsın![]() Sen avuçlara düşen göz yaşlarındasın Sen o elleri,o gözyaşlarını geri çevirmezsin![]() *Amin ![]() ![]() |
|
|
|