Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dilinden, efendisinin, hazin, kainatin, münacat

Kainatin Efendisinin Dilinden Hazin Münacat

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kainatin Efendisinin Dilinden Hazin Münacat

KAİNATIN EFENDİSİNİN aleyhi ve sellemin taif dönüş yaptığı hazin münacat

ALLAHIM ,kuvvetsiz ve çaresiz kaldığımı halk nazarında hakir görüldüğümü ancak SANA arz eder ,SANA şikayet ederim

ey merhametlilerin merhametlisi olan ALLAHIM ,herkesin hakir görüpte dalına bindiği,çaresizlerin RABBİ ancak sensin

BENİM RABBİMDE ancak SENSİN SEN BENİ kötü huylu ,yüzsüz bir düşman eline düşürmeyecek kadar merhamet sahibisin

ALLAHIM yeterki SENİN gazabına uğramayayımne çekersem ona katlanırım fakat SENİN af ve mağfiretin bunları BANA yaptırmayacak kadar geniştir

ALLAHIM SENİN gazabına uğramaktan,ilahi rızandan uzak durmaktan ,SENİN o zulmetleri aydınlatan ve ahiret işlerini yoluna koyan ilahi nuruna sığınırım

ALLAHIM SEN razı oluncaya kadar affını dilerim

ALLAHIM her kuvvet ve kudret ancak SENİNLE Kaimdir

ahir zaman ümmeti olarak sanırım bu duaya hepimizin ihtiyacı var

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com