![]() |
Anneee Karnımm Acıqqtıı:)) |
![]() |
![]() |
#1 |
bessraa
|
![]() Anneee Karnımm Acıqqtıı:))Anneee karnım acıktı + sordummu -annee karnım acıktı + ![]() ![]() ![]() - annee karnım acıktı yaaaaaa + ALLAH cezanı versin emi ![]() ![]() - annee karnın acıktı + nerden biliyosun la - ben anlarım annee karnım acıktı + oğlum bak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - doydum anne tamam -anne karnım acıktı +eşşek kadar oldun kalk kendin hazırla -ama anne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() +o dündü ![]() ![]() ![]() ![]() -anne karnım acıktı +kızım dön şöyle bi senin basenlerin mi kalınlaşmış ne -anne karnım acıktı +benimde kızım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -anneee karnım acıktı +seni doğurcağıma bir dana doğursaymışım senden daha tok gezerdi -annee karnım acıktı +eeee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -yemek yapabilirsin mesela -Anne karnım acıktı -Bezelye var yicen mi +Yok mu tavuk filan -Zıkkımın pekini ye hemi +Anne karnım aç -Neyi kamerayı mı aç +Anne gece benden gizli nete mi giriyorsun sen -Ne pedi oğlum , menepozdayım ben -anne karnım aç +kardeşine söyle ![]() ![]() ![]() ![]() -banane yaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() +o zaman git kendin hazırla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -tamam ya ben yatıyorum -anne açım + babana söyle bikerede bee - babaa açım + annen meşgul oluum şu anda yapamaz sen kendin yap -anne ne yemek var? +patates köfte ![]() ![]() ![]() -ohh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() +ot ye biras ot ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - anne karnım aç + yemek yok sana - bağrıma taş basıyorum seni terk ediyooorum o zaman + de yürü la ![]() ![]() -anne karnım sana bişey demeye çalışıyo +o çok konuşmasın bakalım -anne ben seni çok seviyom +bende seni oğlum -bi yemek koyda yiyelim +zaten içinden gelseydi şaşardım -anne karnımm aç +mutfagı sırtımda gotürmedimya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -anne karnım acıktı +daha sabah yedinya -acıktım anne, 1 iskender 2 adana 2 inek 4 tavuk yedim ama hala açımm +ehh ![]() ![]() -anne ben var acıkmak var +acıktığına sevindim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -tabi anne ![]() ![]() +o zaman defol kendin yap yemeğini -anne ben acıktım +iyi yavrum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -boşversene anne ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - anne yemek + anne yemekmi!!! başımıza taş yağacak - anne yemeek + bunuda mı görecektim -anne karnım acıktı +sebep -anne acıktım +her şeye ağlama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -ama ama ![]() ![]() ![]() + bak hala konuşuyor -annee +yine mi acıktın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -baba ben acıktım +bu replik yanlış oldu kusura bakmayın +anne karnım acıktııı - ![]() ![]() ![]() +anne karnım acıktı - ![]() ![]() ![]() +anneeeeeeeeeeeeeee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -evlenecek yaşa geldin senin yaşındakiler ev geçindiriyo sen hala annee karnım acıktı diyosun yaşından utan git hazırla kendi yemeğini evlenincede kocana mı diyicen acıktım diye -anne +ne var -karnım aç +ginemi -evet +ne doymaz şeysin be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -anne +ne var -sende konuşuyon konuşuyon bi yemek vermiyon +zıkkımın kökünü yeeeeeee ) -anne karnim acikti ![]() ![]() +dayak istermisin oglum ![]() ![]() ![]() -yok saol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() +yumruk var ![]() ![]() ![]() -cık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() +tekme var ![]() -anne sinirlisin galiba +onuda istemeysen tokat var ![]() ![]() -en iisi ben makarna suyu koyiyim ![]() ![]() -annee karnım acktı +karnın mı acıktı -evet karnım acıktı +hee yani düpedüz karnın acıktı, resmen yani -evet anne yaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() +iyi de bundan bana ne mutfak orda git ye!! - tamam yaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
tatia27
|
![]() bizde durum şöle: annem:acıkmadın mı kızım? ben :yoooo 1 dk sonra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() annem:akşama ne yapsak!!? ben :bilmem ![]() ![]() ![]() ![]() 1 dk sonra annem:sen işeyerinde yemek yedinmi? ben:yedim annem :ne yedin ben :ya bişey yedik heralde ![]() ![]() ![]() ![]() bu böle devam ediyo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() annem:karnın acıkmadımı daha? ben :anne !! açcıksa ben aptalmıyım gider yerim annem:kızım sen evde fazla kalmıyosun ya ,yani bizim yanımızda yemiyosun ya ben seni hep aç sanıyorum ![]() ![]() ![]() annem yaa ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
doctor88
|
![]() valla hepsi dogru be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|