|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ediyorum, hüznümü, kirikligimi, rabbim, sikayet |
![]() |
Ey Rabbim,Sana Hüznümü Ve Kirikligimi Sikayet Ediyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ey Rabbim,Sana Hüznümü Ve Kirikligimi Sikayet EdiyorumEy Rabbim, "Sana hüznümü ve kirikligimi sikayet ediyorum ![]() Sana insanlari ve olaylari sikayet etmiyorum ![]() ![]() ![]() Sana basima gelenleri sikayet etmiyorum Rabbim; ama basima gelenler karsisinda kirilmalarimi, üzüntülerimi, yikilislarimi sikayet ediyorum ![]() ![]() Sana, beni kiranlari degil, o kullarina karsi kirilan kalbimi sikayet ediyorum ![]() ![]() Beni kizdiranlari, öfkelendirenleri degil; o kullarina kizmami ve öfkelenmemi sikayet ediyorum ![]() ![]() Bana vefasizlik gösterenleri degil; onlarin vefasizligindan dolayi yikilisimi, alinganligimi ve sana dayanmiyor olusumu sikayet ediyorum ![]() ![]() Insanlarin beni yanlis anlamasini degil; yanlis anlamalari karsisinda, senin herseye sahit oldugunu unutarak, kalbimin burukluk ve hüzün icinde kalisini sikayet ediyorum ![]() ![]() Sana sevgiliyi sikayet etmiyorum Rabbim; sevgiliye alinan, affetmeyen, kirgin ve kizgin kalbimi sikayet ediyorum ![]() ![]() ![]() Askimi bozmaya calisan, asktan süphe eden aklimi sikayet ediyorum ![]() ![]() Besledigim ümitleri yikan insanlari degil, senin rahmetinden ümit kesen nefsimi sana sikayet ediyorum ![]() ![]() Aglayan gözlerimi, ürpermeyen kalbimi, kendi hatalarimi görmeyen nefsimi sikayet ediyorum ![]() ![]() Sana hasta kalbimi sikayet ediyorum ve beni benden almani ve kendinde kilmani diliyorum ![]() ![]() Ismail Acarkan |
![]() |
![]() |
|