Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ediyorum, hüznümü, kirikligimi, rabbim, sikayet

Ey Rabbim,Sana Hüznümü Ve Kirikligimi Sikayet Ediyorum

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ey Rabbim,Sana Hüznümü Ve Kirikligimi Sikayet Ediyorum

Ey Rabbim,

"Sana hüznümü ve kirikligimi sikayet ediyorum"

Sana insanlari ve olaylari sikayet etmiyorum Aksine o olaylarin icindeki halimi sikayet ediyorum

Sana basima gelenleri sikayet etmiyorum Rabbim; ama basima gelenler karsisinda kirilmalarimi, üzüntülerimi, yikilislarimi sikayet ediyorum

Sana, beni kiranlari degil, o kullarina karsi kirilan kalbimi sikayet ediyorum

Beni kizdiranlari, öfkelendirenleri degil; o kullarina kizmami ve öfkelenmemi sikayet ediyorum

Bana vefasizlik gösterenleri degil; onlarin vefasizligindan dolayi yikilisimi, alinganligimi ve sana dayanmiyor olusumu sikayet ediyorum

Insanlarin beni yanlis anlamasini degil; yanlis anlamalari karsisinda, senin herseye sahit oldugunu unutarak, kalbimin burukluk ve hüzün icinde kalisini sikayet ediyorum

Sana sevgiliyi sikayet etmiyorum Rabbim; sevgiliye alinan, affetmeyen, kirgin ve kizgin kalbimi sikayet ediyorum Sana, sevgilinin cefasini hos karsilamayisimi sikayet ediyorum

Askimi bozmaya calisan, asktan süphe eden aklimi sikayet ediyorum

Besledigim ümitleri yikan insanlari degil, senin rahmetinden ümit kesen nefsimi sana sikayet ediyorum

Aglayan gözlerimi, ürpermeyen kalbimi, kendi hatalarimi görmeyen nefsimi sikayet ediyorum

Sana hasta kalbimi sikayet ediyorum ve beni benden almani ve kendinde kilmani diliyorum

Ismail Acarkan

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com