Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bayram, hocamızdan, merhum

Merhum Bayram Hocamızdan..

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Merhum Bayram Hocamızdan..

Bayram Hocamizdan Bİr Dua

RABBİM bizi gururdan kibirden kuru anlamsız boş edebiyattan muhafaza eyle Allah(celle celalüh)ım Burada yaptığımız acizane kör topal konuşmaları dua yerine kabul eyle yaRABBİM Bizim sana yakaracak yüzümüz yok Allah(celle celalüh)ım Her tarafımız günahtan kapkara, bir tane beyazımız kalma-dı Ama Allah(celle celalüh)ım senden başka bir Allah(celle celalüh)ımız yok ki Nere gidelim Allah(celle celalüh)ım Bize söz nefis verdin ister istemez günahımız oluyor YaRABBİM Ama sen bizim günah işlememize üzülmek-ten çok tövbemize seviniyorsun Allah(celle celalüh)ım Günahlarımızı sana tövbe yapmak suretiyle daha fazla yaklaşma nasib et Allah(celle celalüh)ım
Şu senin mazlum ve cici kulların var ya Allah(celle celalüh)ım
Şu senin şeker kulların var ya Allah(celle celalüh)ım Bunların çok şeye ihtiyacı var Allah(celle celalüh)ım Bunla-rın her türlü dertlerini sen biliyorsun sıkıntılarını sen biliyorsun Allah(celle celalüh)ım Allah(celle celalüh)ım bunları sen namerde teslim etme Allah(celle celalüh)ım Biz şu an senin kapında, sabahleyin kümesten çıkıpta kapısında cücücü yapıp da bir şeyler bekleyen tavuk ve civciv gibiyiz Allah(celle celalüh)ım Tavuklar cücücü, kediler miyav, köpekler bir şeyler yapıyor Alacaklarını alıyorlar gidiyorlar Allah(celle celalüh)ım Bizi sen insan yarattın biz kedi köpek değiliz Bizi sen insan yarattım onlardan bir gömlek daha şerefliyiz Allah(celle celalüh)ım Senin bu şerefli kulların şu an kapında sen bunları içeri alacan değil mi Allah(celle celalüh)ım Bunlar şu an senin dergahının kapası önünde böyle miyav miyav yapan kediler gibi bir şeyler bekliyor Allah(celle celalüh)ım Sen bunları eli boş, göksüzün eli boş eli boynunda olduğu gibi boş ve avare geri çevirme Allah(celle celalüh)ım Bunları dergahına al Bir daha da sen bunları dışarı koy verme Allah(celle celalüh)ım Benzetmek olmasın Allah(celle celalüh)ım Sen bardakdaki durusu, bu kulları toz şeker olsun Ha bu kulla-rını o suyun içine at da Çay karıştırdığımız gibi bunları bir karıştır da Allah(celle celalüh) kim, kulu kim sen de hayran olacak kadar karışsınlar Allah(celle celalüh)ım
Allah(celle celalüh)ım sen bunları ezdirme Bunların yüreklerinin yanık olduğunu sen daha iyi bilir-sin Allah(celle celalüh)ım Bizim hatırlayamayıp da sana yapamadığımız dualarımız da var Allah(celle celalüh)ım Bizim neye muhtaç olduğumuzu sen zaten bildin de muhtaç olduğumuz ekmekleri suları yarattın Biz daha dünyaya gelmeden sanki sen bu kulların neye muhtaç bilmiyon mu Allah(celle celalüh)ım Biliyon Allah(celle celalüh)ım E niye bizi yalvarttırıyorsun Senin nazlı kulun Yahya b Muaz diyor ki Cenab-ı Hak ben kulumun bana yalvara yalvara inleye inleye dua etmesine doyamıyorum Sen bizi böyle kabul ediyorsun di mi Allah(celle celalüh)ım Yani bizim bu yanık dualarımızı dinliyon dinliyon hoşuna gidiyor dimi Allah(celle celalüh)ım
Allah(celle celalüh)ım sen hep Allah(celle celalüh) oldun Allah(celle celalüh) kaldın hiç değişmedin Allah(celle celalüh)ım Biz değişen bir Al-lah tanımadık Bize değişen bir Allah(celle celalüh)’tan bahsetmedi Muhammed Mustafa Allah(celle celalüh)ım sen Allah(celle celalüh) olarak nasıl değişmedin bizi de senin huzurunda sana yalvaran hiçbir an değişmeyen kul ol-maktan mahrum eyleme Allah(celle celalüh)ım

Allah(celle celalüh)ım kabul ettin değil mi dualarımızı?

Allah(celle celalüh)ım gecenin tenha saatlerinde teheccüd namazını kıldıktan sonra diyorum ki Allah(celle celalüh)ım
Garibim bir kesim yoktur enisim Allah(celle celalüh)’tan gayri
Teshakkım teksirim kalmadı Allah(celle celalüh)’tan gayri

RABBİM ben sana böyle yalvarıyorum değil mi?
Allah(celle celalüh)ım bunlarda sana öyle yalvarıyor Allah(celle celalüh)ım

Okulların itikatları da böyledir başka değildir Allah(celle celalüh)ım Onlar şu an seninle konuşacak-lar da dilleri tutuldu aşklarından Bunlar Muhammed Mustafa’ya gitmek istiyorlar ama Mu-hammed Mustafa’ya olan aşkdan dolayı yürümeyi unuttular Allah(celle celalüh)ım Onların yeri burası de-ğil, onun yanıdır Allah(celle celalüh)ım Sen bunları mahrum etme Allah(celle celalüh)ım Onlarda aynı benim gibi;
“Garibim bilkesim yoktur enisim Allah(celle celalüh)’tan gayri
Teshakkım teksirim kalmadı Allah(celle celalüh)’tan gayri

Bu diller yarın mahşere kadar böyle hep seni anacaklar Allah(celle celalüh)ım Böyle anacak Allah(celle celalüh)ım Bu duygularla yaptığımız duaları kabul ettin değil mi Allah(celle celalüh)ım? (3 kere)

Allah(celle celalüh)ım şu yüzünden peçeyi arala da şu kulların biraz olsun görsün Seven sevgilisinin yüzünü görmek ister şu benzetmek olmasın kadınlar güzel yüzleri güzel gözleri peçelerle ka-patıyorlar benzetmek gibi olmasın Allah(celle celalüh)ım Senin cemalin önünde bir nur perdesi var onu azıcık bir aralasan Ya rabbi Bu kulların, biraz kıyıdan görseler Allah(celle celalüh)ım Nolur göstercen de-ğil mi Allah(celle celalüh)ım? (3 kere)
Nolur göstercen değil mi Allah(celle celalüh)ım, göster Allah(celle celalüh)ım Duamızı kabul ettin değil mi Allah(celle celalüh)ım RABBİM diyor ki, nasıl kabul etmem hoca onları kim yarattı
El-Fatiha…[/size]

ŞU DUADAKİ SAMİMİYETE BAKIN ŞU NAZA BAKIN

ZATEN O SAMİMİYETLE ŞEHADET İSTEDİ Hazreti ÖMER GİBİ MİNBERDE

BEDELİMİZİ ÖDEMEYİ NASİP ET DEDİ RABBİMİZE

VE ŞİMDİ BAYRAM HOCAMIZ FİRDEVS CENNETLERİNDE inş

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com