|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
rabbim, sahicidir, sevdirmenle, sevmeler |
![]() |
Sevmeler Senin Sevdirmenle Sahicidir Rabbim... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevmeler Senin Sevdirmenle Sahicidir Rabbim...Sevmeler Senin Sevdirmenle Sahicidir Rabbim ![]() ![]() ![]() Sen sebepsiz sevilirsin ![]() Sevgilerimin sebebi Senin muhabbetindir ![]() Sen zaten sevdiğimsin ![]() Sevdiğim yüzlerde sevdiğim Senin cemalindir ![]() Sevdiğin için var ettin beni ![]() var edildim,sevdim Seni ![]() Aynalara düşen Senin cemalinim gölgeleridir ![]() Kalplere Senin muhabbetin aşk verir ![]() Sevmeler Senin sevdirmenle sahicidir ![]() En Sevgilim(sav) Senin de sevdiğindir ![]() Bilirim ki Muhammede(sav) tabi olmakla Seni severim ![]() Bilirim ki Muhammedi(sav) sevmekle Senin tarafından sevilirim ![]() Eşyanın renkleri senin sevmenin cilveleridir ![]() Çiçeklerle sevindir beni ![]() Canlıların hayatları Senin muhabbetinin parıltılarıdır ![]() Ebedi ihya eyle beni ![]() Göğün ışıkları kuşların cıvıltıları Senin tarafından sevildiğimin habercisidir ![]() Sevdiklerinden eyle beni ![]() Ruhuma tattırdırğın şefkat ve muhabbetin en saf mutluluğumdur ![]() Vuslatını ebedi tesellim eyle ![]() En Sevgilinin(sav) benim adıma Sana yakarışı en büyük ümidimdir ![]() En Sevgilinin(sav) hatırına beni de kulun kabul eyle ![]() ![]() ![]() Amin |
![]() |
![]() |
|