![]() |
Dirilt Beni Rabbim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dirilt Beni RabbimDirilt Beni Rabbim ![]() Tükeniyorum Rabbim!Yanliz kaldigimi düsünüp,varlığının her an,her noktasında tezahur ettigini, beni devamlı koruyup gözettiğini,gönlümden geçenlere dahi cevap verdiğini unuttuğum an!"Rabbim"demeyi unuttugumda tükeniyorum! ![]() Diriliyorum Rabbim!Sana yaslandığım ,Sana güvendiğim ![]() ![]() ![]() başlayıp, Seninle devam ettiğim,tüm işlerimi Sana havale ettigim an! "Ne güzel dostsun" dediğimde diriliyorum ![]() ![]() Tükeniyorum Rabbim!Tüm sevdiklerimden;anne babamdan,canandan,ten kafesindeki candan yakın olduğunu bilerek,ellerimi Sana açmayı,Senden çözüm ,Senden çare beklemeyi,hüzünlenip,kederlenip,sızlanarak,sız ımı gidereceğini unuttğum an! "Bu dertler neden bana?" dediğimde tükeniyorum ![]() ![]() Diriliyorum Rabbim!Havayi soluyup Seninle dolduğum, gözümü açtiğımda Seni bulduğum,en saglıklı irtibatı Seninle kurduğum, tüm dünya bana küsse de Seni umduğumd an! "Kahrın da hoş, lütfun da hoş"dediğimde diriliyorum ![]() ![]() Tükeniyorum Rabbim!Dünya meşgalesine dalıp bir cenneti, bir azabı, bir de ölümü unuttuğum an!"Beni affet" demeyi unuttuğumda tükeniyorum ![]() ![]() Diriliyorum Rabbim!Yandığımda Seninle söndüğüm,Seni anıp ruhumu güldürdüğüm,O sırlı gücünden kuvvet aldığım,Seninle yürüdüğüm,Seninle bulustuğum,seninle konuştuğum an! ![]() "Yarab, bırakma ellerimi" dediğimde diriliyorum ![]() Engelle tukenisimi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|