![]() |
&Quot;&Quot;Ey Allah (C.C.) 'İm &Quot; |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() &Quot;&Quot;Ey Allah (C.C.) 'İm &Quot;“Amelin hayırlısına engel olan emelden sana sığınırım” Allah’ım! Bizi mekrinden emin kıl, bize zikrini unutturma, bizden örtünü parçalama, bizi gafillerde n etme! Allah’ım! Bizi sevdiğin vakitlerde seni zikretmek için kaldır, istedikler imizi bize bağışla, dualarımızı kabul eyle, bizleri bağışla” “Ey Allah’ım! Beni affet, bana merhamet et, beni hidâyete kavuştur, (bana sıhhat) ve âfiyet ver ve beni rızıklandır ![]() “(Allahummeğfirlî, verhamnî, vehdinî, verzuknî) yani: Ey Allah’ım! Beni affet, bana rahmet eyle, beni hidâyete erdir ve bana (helâl ve bol) rızık ihsan eyle ![]() “Ey Allah’ım! Beni çokça tevbe e-denlerden ve paklanıp temizlenen (iyi ve sa-na bağlı) kullarından eyle ![]() “Allah'ım! Sana hamdederek , seni her türlü noksanlıklardan tenzih ederim ![]() ![]() ![]() “Ey Allah'ım! Hamd (övgü) sanadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Allah’ım! Seni zikretmek (anmak), sana şükretmek ve güzelce kulluk etmek için bana yardım et ![]() “Gaybı bilen ve yaratıklara gücü yeten Allah’ım! Hayat bana hayırlı ise beni yaşat, ölmek benim için daha hayırlı ise onu ver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey Allahım Doğuyu batıdan uzak kıldığın gibi benide günahlarımdan uzaklaştırıp arındır ![]() ![]() Ey Allahım seni noksan sıfatlardan tenzih ederim “Ey Rabbimiz! Üzerlerimize sabır dök, ayaklarımızı sabit tut ve kâfirler topluluğuna karşı bize yardım et!” Allahu Ekbar Ey Allahım senden dünya ve ahirette af ve mağfiret dilerim Ey Allahım dinim dünyam ailem ve malım hakkında af ve afiyet dilerim Ey Allahım ayıplarımı ört ve korkularımdan emin kıl Allahım önümden arkamdan sağımdan solumdan ve üzerimden gelecek bir kötülükten beni muhafaza buyur Yere batırılarak altımdan helak edilmekten azametine sığınırm “Allah’ım! Bizi salihlerden eyle ki, salihlerden olalım'' “Allah’ım! Bizleri fitneye düşmüş insanları övenlerden ve gurur ile perdelenen lerden eyleme! Bizleri seninle karşılaşmaya iman eden, kazana razı olan, verdiğine kanaat eden ve senden hakkıyla korkan kullarından eyle! Allahu Ekbar Ey Allahım Bedenime kulağıma ve gözüme afiyet bağışla Senden başka ilah yoktur Küfreden fakirlikte n ve kabir azabından ancak sana sığınırm Sendembaşka ilah yoktur |
![]() |
![]() |
|