![]() |
Gaflet Uykusu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gaflet UykusuGaflet Uykusundan Uyandır Bizleri Allah'ım Allah’ım Senin adını zikrettiğimde seni yüreğimde hissetmeyi, Seni her şeyden ve herkesten çok sevmeyi, gönülden teslim olup, hakkıyla korkmayı diliyorum Senden ![]() Allah’ım Senin emirlerine harfiyen uymayı, farz olan ibadetlerin hepsini yerine getirebilmeyi, namazda seninle güçlü bir bağ kurup, azametini kalbimde hissedebilmeyi, istiyorum Senden ![]() Huzurunda sadece Seni zikredeyim ![]() ![]() ![]() İşte buradayım huzurundayım, acizim ve günahkarım ![]() ![]() Doğruyu yanlışı görmeyi “ Rabbin için sabret” emrine uymayı, iyiliği emredip, kötülüklerden sakınmayı, bu ayeti yerine getirerek kurtuluşa erenlerden olmayı nasip et bizlere ![]() Ey yücelerin yücesi Allah’ım seni tesbih ve tasdik ederim ![]() ![]() ![]() ![]() Nefsimin ayağımı kaydırmasına, şeytanın beni kötüye sevk etmesine izin verme Yarabbim ![]() ![]() ![]() Dini ancak sana halis kılarak iman eden, yürekten tövbe edep, ıslah eden, sana sımsıkı sarılan müminlerden eyle bizleri ![]() Eyyüb’ün ün sabrını, İbrahim’in tevekkülünü, Süleyman’ın ilmini, İsa’nın aşkını, Meryem’in iffetini, Hatice’nin edebini, Yüce peygamberimizin ahlakını ihsan et bizlere ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|