Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşki, muhabbet, yaradana

Aşk-İ Muhabbet Yaradana...!

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşk-İ Muhabbet Yaradana...!

Seni çok seviyorum Rabbimbugün bana kıldığın bayramımSana yakarıyorummuhabbetim SanaSeni çok seviyorum Allahım

Anladım yalan Senin aşkından başkasızahiriler sadece acıtır insanıhuzur veren
SeninkiSenin Aşkın söndürür ancak bu nârıAşkının ateşi söndürür yüreğimde yanan ateşiateşi söndür Ateşinlebekliyorum verdiğin acizlikleve istiyorum yine Senden gelen samimi ve saf niyetimle

Kavuşmak sanagönderdiğinden beri bu dünyayaarzuladığım tek şey deliceKavuşmak Sanakimbilir belki bir hazan sabahındabelki yağmura gebe bir mehtaptabelki ızdırabın en sancılı gecelerindenezaman o kutlu saat söylesene Yarabbimverebilcekmiyim son nefesi bir lahza sonraKavuşmak Sana

Öylede böylede divaneyimgönlüm çoktan yitmiş Sendeherşey Senin rızan içintüm samimiyetimle çatlar yüreğimAşkın manasını arar ise fanitek bir adın yeter cevap vermeyeSenden ayrı gönül neylesin dünyayıSeni kaybeden ne yi bulmuşturRabbim kapına gelmişimSeni en merhametli bilmişimBilirim günahım boyumuda aştıAma gönlüm bir an olsun Seni unutmadıSenin verdiğin aşkla bağlandımBen sevdikçe Sen sevdirdinVe yine söylüyorumbundan sonra aşk-ı muhabbet yanlızca Sanamerhamet etbu kıtmiri yalvarırım huzuruna kabul etKimbilir belki vakt-i duadırbugün bana verdiğin bayramınsonsuz hamd-ü sena olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com