![]() |
Kur-Andan Dualar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kur-Andan Dualar"Rabbena zalemna enfusena Ve in lem tağfirlena ve terhemna lenekunenne minel hasirin ![]() "Ey Rabbimiz! Biz nefsimize zulmettik ![]() ![]() (Araf-23 ) "Rabbic'alni mukimessalati ve min zürriyeti ![]() ![]() Rabbim beni namazı dosdoğru, mükemmel şekilde kılan bir insan yap ![]() ![]() ![]() ![]() ( İbrahim–40–41 ) "Rabbişrahli sadri ve yessirli emri ![]() Ey rabbim ![]() ![]() ![]() ![]() ( Taha:25-28 ) "Rabbi inni zalemtü nefsi fağfirli" Ey Rabbim, ben nefsime zulmettim ![]() ![]() ( Kasas-16 ) "Rabbi hebli min ledünke zurriyetten tayyibeten ![]() Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et ![]() ![]() ( Âl-i İmran-38 ) "Rabbena efriğ aleyna sabren ve sebbit akdemena vensurna alel kavmil kâfirin ![]() Ey Rabbimiz üzerimize sabır yağdır ![]() ![]() ![]() ( Bakara-250 ) "Rabbena la tuziğ kulubena bade iz hedeytena ve heblena min ledünke rahmeh ![]() ![]() Rabbimiz hidayete erdikten sonra kalplerimizi batıla meylettirme ![]() ![]() ( Âl-i İmran–8,9 ) |
![]() |
![]() |
|