![]() |
Dua Mutlaka Okuyun !!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dua Mutlaka Okuyun !!!PEYGAMBER'LE TEVESSÜL DUASI Osman Bin Huneyf radıyu Teala anhu'nun merfu hadisinde,âmâ birisinin gözünün şifa bulup iyileşmesi için dilekte bulunması üzerine Rasûlullah kendisine güzel abdest ve güzelce iki rek'at namazdan sonra, "Allâhumme innî es'eluke ve eteveccehu İleyke ve Nebiyyike Muhammedin Nebiyy-ir-rahmeti sallallâhu aleyhi ve sellem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yani:"Allâhumme! Gerçekte ben Sen'den isterim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Rahmet Nebisi olan Muhammed ![]() ![]() ![]() SEVGİ BAĞI Dilara Yayınları İSMAİL ÇETİN (kuddise sirruh) |
![]() |
![]() |
![]() |
Dua Mutlaka Okuyun !!! |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dua Mutlaka Okuyun !!!bir anımı anlatayım size bu duayla ilgili: Ben bu duayı ilk ezberlediğim sıralar bir arkadaşımın evine gitmiştim ![]() ![]() ![]() Duanın manasında geçtiği gibi okuduktan sonra isteğimi belirttim yani: Allah'ım ne olur arkadaşım yemek için bişeyler getirsin dedim bir de ne bakayım 5-10 dk sonra bisküvi felan yanında da bişeyler getirmiş ![]() Tabi ben belli etmiyorum nasıl seviniyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gerçekten tesirli bir dua ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|