Hz.Ebubekirin(R.A) Duasi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hz.Ebubekirin(R.A) DuasiYarabbi şu ahiret azığı az olan adama Lütfunla cömert davran Hakikaten o ![]() Günahlarından dolayı iflas etmiştir çaresizdir![]() Senin kapına gelmiş sana sığınmıştır![]() Ey kudreti sonsuz 'ım!Onu boş çevirme Şu kulunun günahları çoktur Kapına sığınmış bir fakirdir ![]() Hata üzerine hata yaptı Sense sonsuzca verdin İsyankarlara bile verdin ![]() Ey cömert 'ım benim günahım çok büyüktür![]() Sen büyük günahları bağışlayansın Bilerek yada bilmeyerek günah işlemekten beni koru! Rabbim sende fazıl bereket vardır![]() Ey Rabbim benim günahlarım ![]() Kum taneleri kadar çoktur sayılmaz!Yarabbi günahlarımı affet! Beni arınmış kıl! Bilmiyorum ne olacak şu perişan halim ![]() Hiç hayırlı amelim yok ![]() Halbuki kötü işim ne çok Sana beni getirecek ibadetim yok![]() Sıkıntılarımdan beni kurtar ![]() Yarabbi benim hasta bir kalbim var ![]() Hastalara sen şifa verirsin Şu çaresiz hastaya şifa ver ![]() Hani Hz İbrahim'i yakacak olan ateşe dur dedin![]() İbrahim'e zarar vermeyen bir soğukluğa dönüş buyurdun; Benim içinde öyle buyur 'ım cehennemde beni yakacak olan ateşe dur de!Sen yetersin her işlere ![]() Sen dostsun Sen çok verensin ![]() Sen şifa verensin ![]() Kuluna yetensin Bütün problemleri çözensin ![]() Sen benim Rabbimsin! Sahibimsin Sen bana yetensin En güzel vekilsin Kalbimde olan şeyleri sen ver 'ım!Çözemediğim hazinelerin kapılarını açıver! İçimdekini düzelt Yarabbi ![]() Mahşer gününde Senin hakim ![]() Cebrail'in ise mübaşir olduğu o günde Bizi korktuklarımızdan güvende kıl! Korktuğum şeyden bana haber ver Beni en güzel yöne çeviriver AMİN ![]() ! |
|
|
|